donderdag 11 maart 2010

Waar is .......................... en Life is Beautiful

Waar is toch mijn bureau, ik weet niet wat er is gebeurt maar als je zou zeggen dat er een bommetje is geploft geloof ik het meteen bij het zien van deze foto!Hoe dat zover is gekomen; soms ben ik bezig en dan ben ik in gedachten al verder dan mijn handen zijn. (oepsie) Ik moest het effies proberen, er was weer een blokje van LiB geborduurd en een nieuwe klaar om te borduren en zo kwam dit op de grond te liggen,en zo ziet het eruit met de blokjes er onder!


Ik ga een bakkie zetten en dan even ruimen en daarna, ja hoor weer naar die kneedgozer (ze noemen het ook wel therapeut) met mijn arm gaat het steeds iets beter maar van mij mag het VEEEL sneller!


De zon schijnt hier heerlijk naar binnen, ik hoop bij jullie ook

fijne dag,

18 opmerkingen:

Katrien zei

OH,ziet er al heel mooi uit.

Lia zei

Wat een mooie lieve stofjes, zal vast prachtig worden.

O enne... ik zie nog een stukje leeg werkblad, dus ik vind het nog aardig opgeruimd. Ik zal niet zo snel een foto van mijn tafel durven te plaatsen. Dat is komplete chaos als ik bezig ben.

Groetjes,
Lia

Daniëlle zei

Net was Lia zegt: ik zie nog een stukje leeg hihi! Meis, het valt me alles mee hoor!! Teken dat je lekker bezig bent! Je LiB wordt prachtig met de Rouenneries stof! Succes bij de kneedknul!! Mooie dag, groeten, Daniëlle XXXD

Anne zei

Lief hè, die uil, mag ik vragen met wat voor steekjes je die snavel en ogen hebt gedaan?

Annelies vdB zei

Dit is echt geen rommel hoor.
Ik ben af en toe wat blokken aan het snijden, maar bij mij wil mijn schouder niet echt mee.

Anita deR zei

O dat valt toch wel mee, die rommel. En die blokjes zijn echt heel erg leuk, dus wat kan de rest Bom....

Gerda Hartman zei

Hoort er toch bij dat het een rommel wordt als je lekker bezig bent. Mooi vind ik die quilt. Heel verleidelijk.

Cisca zei

Ja, heel verleidelijk, dat vind ik hem mooi. Als je trouwens rommel wilt zien, moet je even bij mij komen kijken. Ik ben hevig aan het opruimen geweest, maar het is nog steeds een grote troep. Daar valt jouw rommel echt bij in het niet.
Succes bij de kneedgozer!
Groetjes, Cisca

jorrit zei

wat een leuk uiltje else het is erg mooi want ik houd erg van uilen
en bij mijn bureau is het ook wel eens rommelig maar ik ruim het meteen op anders valt er van alles af. groetjes van jorrit.

Guusje, zei

Hij wordt mooi en ze staan mooi bij de achtergrondstiffen, en het bureau ach dat ken ik wel ik doe hetzelfde iedere keer weer. Wat toevallig.

quilting Jeannet zei

Zie ik daar een reactie van mijn Kevertje staan...apart....Ik vind je LiB mooi worden Else, Martine neemt mijn boek mee als ze komt, dan heb ik ook weer wat te doen, verveel me zo (lol) Maar eerst de overhemdenquilt voor het tuinhuis, kom je van de zomer toch zeker weer wel een bakje doen in mijn tuinhuisje ??Bak ik een speciale magere taart met een recept van de WW....

Groetjes, Jeannet

Yvonne aka sommeke zei

Ooh, ik vind je rommel ook nog best meevallen hoor!
Lief LIB-blokje!

sylvia zei

nou else, die rommel valt wel mee!!!
bij mij kan het nog veel erger........haha!!
leuk die blokjes stitchery op de blokken, ik ben ook al aan het snijden geweest!
en je uiltje is super!!!!
( de mijne minder, ik moet toch de patroontjes van freezerpaper maar iets kleiner knippen!)

patchworkwilma zei

Hoi Else,

Je LIB. wordt prachtig zo met de Rouenneries.
Wat heb ik moeten lachen van je uitlating "kneedgozer", geweldig!

groetjes, Wilma B.

Tineke zei

Oh Else, wat moet ik toch soms zo om je grinniken. De kneedgozer.... Ik ga zo ook naar een kneedgozer. Ik denk dat ie van kleur verschiet als ik hem zo aanspreek. Zal ik het eens proberen? Zomaar, voor het leuk? Kijken hoe hij reageert? Sterkte met je arm (en de rest).

Marieke zei

Hallo Else,
Prachtig die LiB en Pop! Aan die laatste wil ik binnenkort ook wel beginnen, maar eerst de autoquilt voo rmijn zoon af èn ik ben natuurlijk bezig met de klosjes. Hoe staat het met die van jou?

Inge Slaats zei

Wat wordt het móói, Else! Mijn handen jeuken ook, maar ik moet van mezelf eerst nog een aantal andere dingen doen. Misschien morgen toch eventjes een rondje overtrekken zodat ik af en toe een klein stukje kan stitchen, oohhh die verleiding.....
Fijn weekend!

Krekeltje zei

ik mocht willen dat mijn bureau er zo netjes uit zag! Wat jij ontplofte bom noemt, heet bij mij opgeruimd,LOL en wat maak je weer veel moois!groetjes, Shirley