maandag 26 april 2010

Berenbeurs!! ... Stau, umleitung und ungefall ....

Ik had het helemaal uitgedacht, 7 uur vertrekken zusje ophalen nog een klein uurtje door naar Barbara in Apeldoorn en dan nog iets meer als 2 uurtjes rijden en dan waren we in Rheda Wiedenbruck “de Berenbeurs”.

Nou ik kan jullie vertellen het ging goed tot half 11 en toen STAU!!! Daar hebben we welgeteld 3 uur over een file van 7km gedaan?!@ We kwamen pas om kwart voor 2 aan op de plaats van bestemming, ik was helemaal KAPO! Moest even stoom afblazen en heb dh gebeld, wat heerlijk zo’n vertrouwde stem aan je oor te horen.

Gelukkig was de beurs open van 10 tot 18 uur en hadden we nog 4 uurtjes om rond te kijken. Het eerst uur heb ik niet echt mee gekregen, maar daarna was het toch wel gezellie. Diverse bekende gezichten gezien en gesproken, en verrassing ik wist niet of ze zou komen Ursula een Duitse beren vriendin was er ook! Er waren niet heel veel nieuwe dingen te zien, maar ik heb wel weer wat ideetjes opgedaan. Ook nog een aantal kleine leuke dingetjes gekocht, zoals kantjes, lintjes en strijkplaatjes. Zusje en Barbara hebben zich ook goed vermaakt, een leuke aankopen gedaan. De tijd vloog voorbij, en na nog een bakkie en wc-stop zijn we om 18.00 uur weer op weg naar huis gegaan.


Nu dachten we slim te zijn en gingen we een andere weg naar huis, die was niet sneller maar vast geen STAU. Nou dat hadden we gedacht, het ging goed tot we een omleiding kregen, oeps stond daar een stoplicht?! Ja groen een richtingverkeer ik er in staat er een bus te draaien midden op de weg?!@ Nou dan maar over de stoep verder. Ok de routeplanner had het ook weer gevonden, ahhhhhhhhhh “hier ken ik het” riep zusje daar gaan we naar LINKS, en ja de routeplanner was het er mee eens, maar wat zien ik NEE hoor niets links, UMLEITUNG!!!! Nou we lagen in een deuk, tranen met tuiten van het lachen, dat kon er ook nog wel bij. Eindelijk waren we weer op de bekende weg beland, intussen al half en ik had best honger gekregen maar wat zie ik daar BLAUWE ZWAAILICHTEN!!! NEEEEEEE TOCH, ja echt wel UNGEFALL!!! Ik mocht een klein stukje doorrijden en de afslag richting Emden nemen dan bij kruiz 30 stond een bord AMSTERDAM. Ok daar gingen we weer de hele verkeerde kant op maar goed!


Om half 9 liepen we dan uiteindelijk de McDonald’s in Hengelo binnen, daar hebben we wat gegeten en om kwart voor 10 hebben we Barbara weer thuis afgezet. Toen nog een klein uurtje door naar t Dorp en om 11 uur was ik thuis! Helemaal gaar viel ik over de drempel het huis binnen! Ik heb gedroomd van zwaailichten en afzettingen!! Mijn aankopen!

Gisteren was een dag met een GAATJE en vandaag moet ik ook echt nog even heel rustig aan doen want ik wil morgen weer naar A'dam voor een paar gezellige uurtjes LIB met de quiltmeisjes!


fijne zonnige dag,

14 opmerkingen:

marijke's crea zei

Jeetje wat een pech,kan je lang doen over een paar kmtjes hè, gelukkig was de berenbeurs wel leuk en heb je toch mooie kantjes gekocht!
Groetjes Marijke

wilmakuin zei

Oh wat kan je daar gaar van worden!! Gelukkig was de beurs de moeite waard...
Fijne dag met de meisjes!!

Juicybear zei

Nou al met al ben je er gelukkig toch nog gekomen en heb je weer hele mooie dingen gezien en mooie dingen gekocht. Vandaag maar even lekker bij komen.
Groetjes Anneke

sylvia zei

wow, leuke dingen heb je gekocht!!!
en over de rest hebben we het al gehad, he.....;;))
hou je haaks en koest, tot morgen!!!

Annelies vdB zei

Wat een dag voor je ! Je bent al helemaal kapot als je er bent.
Doe het vandaag lekker rustig aan.

Klaske zei

Tjonge jonge, kan me voorstellen dat je de leg eruit hebt!!Vandaag maar lekker rustig aan en morgen veel plezier!!

Anoniem zei

Hallo Else,
Wat vervelend zeg!
Hopelijk ben je een beetje uitgerust en zien we elkaar morgen.
Liefs Lyda.

Daniëlle zei

Nou deze dag zul je niet zo snel vergeten grr!! Ik vind die twee hondjes op de stoel helemaal te gek! Die oogjes, ze komen tot diep in je ziel!! Veel plezier morgen met de LiBclub!! tot later! Groeten, Danièlle XXXD

Guusje, zei

WAt een gedoe om heen en weer te komen. Gelukkig was het bere leuk op de beurs en heb je het toch nog erg gezellig gehad.

Cisca zei

Wat een avontuur, verschrikkelijk!!! Maar er waren wel leuke beren en andere dieren te zien, zeg. Die hondjes, die vind ik ook zó leuk, en die twee beertjes in het lichtblauw, al zijn het twee meisjes, ze doen me aan meneer en mevrouw de Bok denken, dat zal wel komen door die ene, die heeft helemaal de houding van CvG. Jij en je zus lijken wel op elkaar, zeg en dan ook nog dezelfde kleding!
Groetjes, Cisca

quilting Jeannet zei

Allemachtig Else, dat was me het dagje wel joh, hopen dat het morgen wat beter gaat met de reis naar de LIB..

groetjes, Jeannet

Shirley zei

Genade, het was wel een dagje met hindernissen, leek wel een slapstick op de terugweg, heerlijk toch. Maar dat je de punt af ben, kan ik me wel voorstellen. Mooie buit!

Yvonne aka sommeke zei

Gelukkig viel de dag ondanks alle Stau-ellende nog mee!
Leuke aankopen!

Balsemien zei

Wow, een reisje met een wel hele lange zit onderweg! Gelukkig dat het uiteindelijk heel leuk was op de beurs. En toen de terugreis, kan me voorstellen dat je gaar was. Fijne dag!