woensdag 21 april 2010

Helaas ..............

Geen mandjes vandaag, ik was mezelf weer eens voorbij aan het lopen! En aangezien er dit weekend een leuk uitje op program staat is het even "RUST" voor deze dame. Ik heb nog wel een paar blokjes van LiB aan elkaar genaaid, de 1e rij is nu klaar!


En dit kunstwerk wil ik ook nog even laten zien, niet van mij maar van Joyce. Ze was hier afgelopen zondag en vindt het heerlijk om te krijten op de garage deur. (speciaal geverd met krijtbordverf)

Ik ga straks eens kijken of er nog mandjes zijn gemaakt door andere bloggers, maar nu eerst sporten en later vandaag BEE!

fijne zonnige dag,

10 opmerkingen:

katrien zei

Mooi je blokjes voor de LIB.

Cisca zei

Je LIB schiet al lekker op. Je hebt gelijk, die mandjes komen wel weer. Wat een leuke tekening van Joyce, op de garagedeur, wat heerlijk, dat nodigt wel uit. Gezellig gezicht zo!
Veel plezier op de bee,groetjes, Cisca

marijke zei

Een beetje rust op z'n tijd kan geen kwaad toch!
Je LiB wordt prachtig vind patchen altijd heel verleidelijk zo van ff nog eentje en ...
Alvast veel voorpret voor je weekend uitje, groetjes Marijke

Guusje, zei

Je LIB wordt mooi en ach we kunnen ook niet alles tegelijk. Mooie tekening is daar gemaakt.

Willie zei

Je LIB , wordt erg mooi, wat handig om je garage deur voor krijtbord te gebruiken. De tekening is ook erg mooi geworden.
Else ik wens ge alvast een geweldig en leuk weekend toe.

Gr Willie

Daniëlle zei

Leuk gezicht die vierkantjes op de vloer hihi! Wordt prima zo joh! Enne .. leuke stitchery voor later maken van de tekening, inkleuren met verf leuheuk!! Mooie avond, liefs, Daniëlle

Annelies vdB zei

Je gaat heel erg goed. Ik ben nog niet zover, want ik zit zoals je weet veel in Amsterdam op het moment.

Lida zei

Dat is duidelijk een kunstenares in de dop! Leuk!! En je schiet lekker op met je LIB!! Doe maar lekker een paar dagen kalm aan, kun je weer bijtanken!! Fijne dagen, groetjes
Lida

Tineke zei

Hi Else,

Eindelijk is er weer gelegenheid even hallo te komen zeggen bij je! Het was veel te lang geleden dat ik hier op visite was. Mooie dingen maakte je intussen..! Hele fijne avond voor nu en groetjes natuurlijk!

inge zei

leuke lapjes gebruik je voor LIB! en er komen nog mandjesupdates hé, het mag geen moeten worden!