zaterdag 10 april 2010

Klosjes en meerrrrrr

Lieve allemaal bedankt voor de lieve reacties op mijn gewicht verhaal van van de week! Ik ga nog even door met afvallen, heb me in jaren niet zo lekker gevoelt.

De tijd vliegt weer voorbij, en ja het is me toch gelukt 1 KLOS te maken. Oké hij telt voor 4 want het is weer eens een grote (lol)


Gisteravond ook nog een LiB blokje af geborduurd, echt die teksten SUPER! Mijn 6e blokje, ik heb nog even te gaan maar ja ik wil zoveel en heb ook nog zoveeeeeeeeeel liggen. Klinkt jullie vast bekend in de oren!


En dan ook nog een affo op heel ander gebied, en wel deze dame "FANTJE". Ik dacht dat ze af maar maar toen kwam ik er van de week achter dat er nog wat vulling miste OEPS.


Zo en dan nu nog even op de bank bijkomen van het ommetje op de fiets, het was heerlijk in het zonnetje jammer van die wind op de terugweg! Ik moest even naar mijn hofleverancier voor dmc en borduurnaaldjes, en toen nog even over de markt ouderwets gezellig.

Fijn weekend,

12 opmerkingen:

Barbara zei

O, wat ben je weer lekker bezig.
En leuk je fantje en wat een schattig jurkje ;-)
Fijn weekend!!!!

katrien zei

Leuke klos en een mooi LIB rondje.

Cisca zei

Wat een schattig fantje, wat zit ze daar parmantig in haar mooie jurkje!
Gezellige dag heb je gehad, naar je hofleverancier en de markt en dan ook nog beweging gehad! De klos en het rondje zijn ook leuk/mooi>
Fijn weekend, Cisca

Annelies vdB zei

Het was lekker vandaag, maar fris.
Verkoopt die hofleverancier ook vulling, want ik zit zonder.

Hennie zei

Je bent wel met van alles bezig, je klosje ziet er top uit en je stitcherie mag er ook wezen hoor leuke werkjes zijn dat hé. Deze olifant heeft het helemaar naar zijn zin. Prachtige beesten zijn het.
Fijn weekend Hennie.

wilmakuin zei

Wat is fantje schattig!! De LIB is geweldig. Erg netjes gedaan...
De markt is altijd wel erg gezellig. Kom er veel te weinig de laatste tijd...

Inge Slaats zei

Mooie klos, Else!
Je bent trouwens goed bezig geweest de afgelopen week. Ik heb even bijgelezen.
Wat goed, onder de 80 kg, lekker gevoel moet dat zijn voor jou!
Dit LIB-rondje is ook weer enig. Ik ben bezig met nummertje 4 en net als jij heb ik ook nog zó veel andere dingen te doen, pffff.....
Je fantje is superleuk!
Fijne zondag nog.

Groetjes,
Inge

willy zei

Hoi Else, wat is je quilt prachtig geworden. Gefeliciteerd met je kilo eraf. Het ritje met tegenwind is natuurlijk ook weer goed voor wat verlies ;)
Zo'n grote klos tikt mooi aan voor vier en je LIB is ook weer mooi.
Fantje is leuk daar in de krans.
Fijne zondag, groetjes

Guusje, zei

Wat een super mooie klos en ja zo groot die telt zeker voor 4, je Lib blokje is weer een plaatje. De teksten zijn zo mooi en je olifant is een snoepie.

Fijne dag.

Daniëlle zei

Wat is Fantje leuk geworden, ze past leuk zo in die krans!! Schat van een LiB rondje, gave superklos!! Mooie avond, groeten, Daniëlle XXXD

Tineke zei

Else, wat ben je lekker bezig zeg! Gaat het fietsen nog steeds goed?
Fijne avond!

Marieke zei

Prachtige klos heb je gemaakt! En die LiB, hoe meer ik ervan zie, hoe meer ik die wil gaan maken. Eerst het boek maar eens voor mijn verjaardag vragen. Je bent lekker bezig!