donderdag 8 april 2010

Weegschaal mevr. en bijna affo!

De weegschaal mevrouw en mijn persoontje zijn heel blij, er is weer 1,1 kilo Else af! Ik ben weer onder de 80 kilo, en dat was heeeeeeeeeeeel lang geleden. Wat voor dieet ik doe? GEEN, ik laat SUIKER staan eet heel veel vezels en sport!

En dan wil ik mijn bijna affo nog even showen, gisteren opgehaald. Hij is me toch leuk geworden door het quiltwerk, "gewoon" een allover patroon SUPER! Nu moet ik nog even zoeken naar een bijpassend stofje voor de bies. Maar effies geen puf, ik ga lekker verder met borduren aan mijn quilt reisje die moet ook een keer af!
Fijne avond,

17 opmerkingen:

katrien zei

Heel mooi je bijna affo,en een overal patroon vind ik heel goed passen.

quilting Jeannet zei

Mooi geworden Else, en wat heerlijk, onder de 80.....ik zit er weer net boven, drie jaar gelden woog ik nog 68....tel uit je winst....En dan nu weer zo,n lekker weekend Zutphen, dat helpt er ook al niet bij....

groetjes, Jeannet

Cisca zei

Mooi hoor, onder de tachtig! Goed van je! Je quilt is prachtig gequilt, een allover patroon past hier idd heel goed bij.
Groetjes, Cisca

Daniëlle zei

Komt vast door die gezonde lunch van een zaterdag! Mooi is tie geworden Else, nog even doorzetten en het is een heuse AFFO! Trusten voor zo, groeten, Daniëlle XXXD

Anoniem zei

Else, this is so pretty. I have found this block the hardest so I admire you for making this quilt, it is lovely, beautiful colours. Ann

marijke's crea zei

Wat een mooie quilt en leuk laten doorquilten. Bij wie heb je het laten doen. En misschien een onbescheiden vraag hoe groot is deze quilt en hoeveel kost het doorquilten ongeveer? Heb geen enkel idee maar wil nog eens een sprei maken voor een hoog bed dus wordt hij ook megagroot en doorquilten zie ik dan echt niet zo zitten.
Groetjes Marijke

Annelies vdB zei

Super dat er zoveel af is en dat na de paasdagen !
Je quilt ziet er erg mooi uit !

Yvonne aka sommeke zei

Bravo voor het resultaat van de weegschaal en voor de mooie bijna Affo!
Goe weekend!

Joke zei

Hai Else,

Die quilt is mooi geworden joh! Wat knap dat je zo afvalt. Lijkt me wel afzien zeg. Het haasje op mijn weblog is inderdaad van Esther, schatje is het hè?

Erna zei

Prachtig is hij geworden. En echt mooi gequilt. Fijne dag nog verder. Groetjes, Erna

sylvia zei

jij bent een toppertje ( alhoewel, je top gaat eraf....LOL) en je quilt ook.......maar dat had ik al gemaild, he....;;))
fijne zonnige dag

Juicybear zei

Mooie quilt zeg, ik hou van dat doorquiltpatroon. En gefeliciteerd met je gewicht, ik weet zelf hoe moeilijk het is dus toppie voor jou.
Groetjes Anneke

Cybele's patch zei

Complimenten zowel voor je doorzettingsvermogen als voor je quilt!

Nelleke zei

Fijn Else dat je weer wat kwijt bent en de volhouder wint zo zie je maar weer.Je quilt is ook erg mooi geworden groetjes en een fijn weekend gewenst Nelleke

Guusje, zei

Wat is hij mooi gequilt en wat wordt hij mooi. Goed dat je zoveel afvalt en bent gevallen. Knap dat je het zo volhoudt want dat is altijd het moeilijkste.

Willie zei

Hoi Else, proficiat met je 1,1 kilo bij mij was er maar 3 ons af.
Je quilt is heel erg mooi geworden.
Heel fijn weekend
Gr Willie

Saskia Mahieu zei

Ik vind dit een schitterende quilt! Vooral de onderbreking met af en toe mini molentjes, maakt het heel speels. Heb je dit patroon gekocht of zelfgemaakt?

Verder vind ik de ragedy Annie's op je site erg geinig. Kun je mij zeggen waar dit patroon te koop is? Ik zou hem graag zelf willen maken en ik heb nergens zo'n leuk patroon gezien.

groetjes,

Saskia
Saskia.Mahieu@inter.nl.net