woensdag 27 oktober 2010

Life is Beautiful

Even "een-van-alles-en-nog-wat" blogje; Ik begin maar met een updeet van mijn "ZWERVERS" want van Speurders kan ik niet spreken, zal het door de vallende blaadjes komen!?! Zitten die gasten in hoe ze daar nou kwamen in plaats van aan de andere kant van Huizen??? Dus ik weet nog niet heel veel meer van het "PAARSE projekt".Dan een updeetje van mijn LiB, heb gisteravond het laatste grote blok genaaid! Nu de sashings er nog aan, zoals je kan zien zitten er al een paar op plaats van bestemming. Zo kom ik toch langzaam maar steeds een stapje verder. De stitcheries liggen ook al te wachten, nu nog mijn borduurgaren opsporen.

Zit ik me al typend te bedenken dat ik die lange sashings niet door hoef te laten lopen op de kruispunten komen toch rondjes en wat daaronder zit knip je weer weg of??? Dat is een mooie vraag voor juf Annlies de volgende LiB bee!

Dan ga ik het hierbij laten voor de rest van deze week, want deze dame gaat het fffff heel rustig aan doen, ik moet/wil mijn energie sparen voor aankomend weekend "berenbeurs in AHOY". Op vrijdag kunnen jullie mij vinden bij "Tierlantijntje" en zaterdag zwerf ik vast wel ergens op de beurs int rond, vraag maar bij "Barbara bears" (daar staan Barbara en zusje) of bij de buuf van Barbara Esther die weten vast wel waar ik ben (die beren hebben het van geen vreemde, lol). We gaan er weer twee gezellig dagen van maken met zijn 3tjes, hopelijk is er veel nieuws/leuks te zien en kom ik vol ideetjes weer naar huis!Alvast een fijne week en een gezellig weekend,

18 opmerkingen:

Gerda Hartman zei

Wat wordt ie mooi zeg, prachtig! Succes op de beurs.

Yvette zei

Your Life is Beautiful is really turning out gorgeous.

quilting Jeannet zei

Leuk hoor Else je logje, en ik wens je heel veel plezier op de beurs ( en in Brielle....)Wat zul je veel mooois zien, ik heb Lobke al besteld bij Toos.

groetjes, jeannet

Willy zei

Dus je wordt zelf ook een zwerver in het weekend. Veel plezier alvast!
Groetjes

Hennie zei

Heel veel plezier dit weekend in Ahoy! Nu je dit zo schrijft... ik ben een paar keer geweest, en vond het geweldig!! Afgelopen jaar wel naar ladbergen geweest, ook altijd super!! (Maak je nog foto's? Kunnen we toch nog een beetje genieten!)
Fijn Weekend!
Groet, Hennie

Lia zei

Hoi Els. Met wat een mooi projekt ben je weer bezig. Ik zit steeds met verbazing te kijken. Het ziet er zo gaaf uit, maar wat een werk moet er steeds in zitten.

Lees nu voor het eerst over Ahoy. Dat is wel een hele tijd geleden dat ik er geweest ben, en lijkt me best wel weer een keertje leuk. Nog even kijken of het lukt er ook heen te gaan.

Groetjes,
Lia

Annelies vdB zei

Je speurberen krijgn het toch al moeilijk, want beer Flussy heeft versterking gekregen. Daarover een andere keer meer.
Ik heb de sashings wel door laten lopen en daarna de rondjes erop geappliqueerd. Het hoeft niet, maar ik denk dat het makkelijker is. Je lap is wat steviger op dat punt als je gaat appliqueren. Wel heb ik gezorgd dat naden onder de rondjes vallen. Die worden later dan ook weggeknipt.
Veel plezier in Ahoy.

Mascha zei

Wat wordt het toch mooi.
Veel plezier op de beurs.
Groetjes Mascha

Cisca zei

Kijk, je krijgt gelijk les op je blog van Annelies, dat is makkelijk. De spanning wordt nu wel hoog opgevoerd ivm dat PAARSE Projekt!
Ik wist ook nog niet dat er dit weekend een berenbeurs is. Wie weet lukt het me te gaan. Veel plezier maar weer!
Groetjes, Cisca

Cisca zei

Vergeet nog te zeggen, dat je Lib erg mooi wordt!
Gr. Cisca

sylvia zei

1, veel plezie op de beurs, rust maar eerst even uit.
2 je lib: super, turbonaalden???
3 dat paarse van Annelies: ik denk dat ik het weet: het wordt een nieuwe jas/jurk voor de paus.....zoiets als de jas van Jozef, maar dan in het PAARS voor de PAUS!!!
LOL!!!

Barbara zei

Dat van die "zwervers" snap ik niet, maar weet wel dat ik je LIB prachtig vind worden. Enne...dat van Ahoy snap ik maar al te goed. Daar vermaken we ons wel weer 2 dagen tussen de beren (ok er zijn ook poppen ;-))

Berna zei

Prachtig je LIB! Heel veel plezier op de beurs dit weekend.

Guusje, zei

Je LIB wordt erg mooi, ik hoop hem de volgende keer in het ecchie te zien. De zwervers, ik vraag me af waar ze toch allemaal naar toe gaan volgens mij hebben ze niet genoeg honing bij zich voor onderweg en zijn ze daarom afgedwaald en natuurlijk ontzettend veel plezier op de beren en poppenbeurs.

Cybele's patch zei

Je LIB wordt erg mooi en het begint aardig op te schieten. Veel plezier op de beurs!

Rina zei

Je LIB wordt erg mooi en schiet al lekker op. Veel plezier op de beren beurs.

Shirley zei

Oh wat leuk, een berenbeurs, wat daar zo leuk is, is de kraam met kantjes en bandjes en lintjes, of is dat niet meer zo (is bij mij 18 jaar geleden dat ik er voor het laatst ben geweest!)

Josephine zei

hahaha, Huissen, hoe kom je er op!!!
XX