maandag 1 november 2010

Ahoy


Afgelopen weekend een super LEUKE beurs gehad! Vrijdag stonden zusje en mijn persoontje de hele dag bij Tierlantijntje, we hadden geen tijd om de beurs verder te bekijken het was heerlijk druk en de tijd vloog voorbij, heel veel bekende gezichten gezien, veel bijgekletst en gelachen. De enige uitjes van vrijdag waren heen en weertjes naar de toilet en effies checken of alles ok ging met Barbara (lol). Barbara stond helemaal aan de andere kant van de hal gelukkig had ze veel aanloop en vermaakte zich met buuf Esther en de achterbuufs uit Belgie!
De berenbeurs
staat alles oke zusje?
Balljointmeisjes met pop!

Na de beurs zijn we met zijn drietjes naar Brielle vertrokken, hotel gevonden slaaptas gedumpt en naar buiten! Heel veel winkeltjes waren al gesloten maar er waren nog een paar leukies open, daar zijn we alle drie leuk geslaagd voor kleding. Het was heel gezellig in Brielle alles was in halloween sfeer, veel lichtjes en verklede kinderen echt schitterend. Toen wij zaten te eten kwam de halloween optocht voorbij, wat wil een mens nog meer aan het eind van zo'n 1e beursdag? SNURKEN!

De 2e dag begon vroeg (nou niet zo vroeg als de dag ervoor) met een lekker ontbijtje, daarna op naar Ahoy, de deuren waren net los toen we aankwamen dus prima timing. De kraam van Barbara van zijn jasje ontdaan en toen een klein rondje met zusje samen gelopen, zusje had last van haar hand maar hoe dat nou ineens kwam? (in de loop van de dag ging het gelukkig beter met zusje's hand) Zusje wilde achter de kraam van Barbara blijven en toen heb ik een lang rondje met Barbara gemaakt.
Even gedag gezegd bij juf Marian, die geeft leuke cursussen!
De kraam van onze Barbara

De stand van de buuf van Barbara, Esther Ingrid

Aan de sjop voor lintjes kantjes!
Leuk tafreeltje van Chichibears

En op deze foto; Christel "Chichibears" samen met mijn persoontje! Zij was mijn overbuuf de 1e dag, we hebben we een LOL gehad om van alles en nog wat. Het was haar 1e x ahoy, ze maakt super leuke dieren en is echt een leuke vrolijke meis.

Aan de eind van de middag heb ik zusje nog kunnen overhalen om ons rondje van 's morgens af te maken. Ik heb weer genoten, leuke aankopen gedaan heel veel ideetjes opgedaan, ohhhhh mijn hoofd zit VOL! (nu nog tijd vinden om alles te maken, Barb en zusje wanneer gaan we frobelen?)
Ik zit nu nog een beetje brakkig achter mijn lappie, dus vandaag nog een dagje heeeeeeeeeel rustig aan! Oh hier nog een paar foto's van mijn aankopen; (dh hier stopt dit berichtje, lol)

3 houten poppetjes, aanvulling op de verzameling die nu op 5 staat


dan nog wat kantjes, bandjes, bloemetjes, klosjes garen een patroontje een lapje oude meubelstof en ? ja dat kan ik niet laten zien, die ga ik eerst opsturen!

fijne dag,

OEPS "brakkig" bedenk me net dat ik een kaartje ben vergeten te sturen; Barbara gefeliciteerd met je "tiener", JOYCE van harte gefeliciteerd met je 10e verjaardag zie je van de week!

18 opmerkingen:

Barbara zei

Wat was het geweldig he? Roep maar een datum voor een freubeldagje. Mijn agenda ligt al open lol.
Ik ga de felicitaties doorgeven ;-)

Juicybear zei

Zo Else jullie hebben vast super genoten daar, altijd weer super geweldig die beurs.
Groetjes Anneke

Gerda Hartman zei

Zo te zien hebben jullie het bere gezellig gehad en bere genoten.

Willy zei

Heerlijk toch om daar een paar daagjes te vertoeven. Leuk om zo even mee te kunnen kijken.
Groetjes

Annelies vdB zei

Dat klinkt heel gezellig. Kom maar lekker even bij.

Yvonne aka sommeke zei

Het plezier spat van je verslag en je foto's af!
Dagen met een gouden randje!

martine zei

Wat een feest moet dat geweest zijn.
Wel goed voor mijn portomonnee dat ik er niet geweest ben.
Wacht wel op de kleinere beurs in Noordwijkerhout.

Cisca zei

Een heerlijk weekendje, jammer, dat ik niet kon gaan. Je hebt leuke dingen gekocht, wat een leuke houten popjes! Mooie fotoś ook. Zie op barbara's site een schattig beertje, dus ga ik het gauw bestellen>
Groetjes, Cisca

katrien zei

Ziet er mij heel leuk uit.Das even genieten hé.

Mascha zei

Wat een leuk weekend hebben jullie gehad. En nu maar bijkomen van al die indrukken.
groetjes Mascha

sylvia zei

wow, wat een weekend!!!!

Guusje, zei

Mooie aankopen en wat heb je een geweldig leuke dagen gehad. Ik hoop dat er binnenkort weer een buers dichtbij is dan ga ik zeker.

Anoniem zei

Wat leuk om te lezen dat je zo'n gaaf weekend gehad hebt. Op een beurs staan lijkt mij superleuk en gezellig (ga ik volgend jaar ook doen) Ik ben in het verleden ook ooit een keer op deze beurs geweest. Ik heb zelf niet zoveel met beren, maar vond alles wel erg mooi om te zien.

Anoniem zei

Hello Else, I am glad you had such a lovely weekend at the Bear Fair. You have some very nice photo's. Ann x

Marjan zei

Wat een leuk verslag van een geslaagd weekend! Inmiddels weer een beetje bijgekomen?

Miranda zei

Wat een heerlijk weekeind heb je gehad Else....wat moeilijk zou dat voor me zijn, al die schattige beertjes....ik zou ze zo willen meenemen! Knuffels

Hennie zei

Wat een fijn weekend heb jij gehad! Leuk, door deze foto's kun je echt wel een beetje de sfeer proeven! Heb jij ook een patroontje van Astrid bears gekocht? Leuk!!
Fijn weekend gewenst, groet Hennie

Berna zei

Beetje late reactie maar ja, druk druk druk he. Jullie hebben een gezellig weekend gehad zo te lezen.