maandag 7 februari 2011

Berenbeurs Noordwijkerhout 2011

Het was weer een heerlijke dag, voor we op de beurs waren liepen de tranen van het lachen me al over de wangen in de auto! Nee ik reed niet, mijn maatje wel, en die heeft alles behalve een richtingsgevoel (sorry, je rijd verder SUPER gast! We zijn er weer heel gekomen, lol)

Na het opbouwen, wat bij mij niet wou zoals ik het in mijn koppie had, is het met hulp van zusje en Barb toch weer goed gekomen, 't zal wel het vroege opstaan zijn geweest.


en onze buuf Barbara aan de klets met overbuuf Jannie;


Het was een kleine beurs, deze keer maar 1 grote zaal en een paar standhouders stonden in de gang maar dat mag de pret niet drukken! We hebben gezellig bijgeklets met de andere standhouders, zo waren er Marian met dh en Jannie met haar maar Arie (oeps Aart!) en Astrid met dh dan effies denken Berta en dh en Jaqueline ook met dh en Esther dus genoeg te kleppen.
Ik vindt het altijd heerlijk om mensen te kijken echt ze waren er weer van divers pluimage, en het was ook leuk om Martine (uit blogland) eens live te zien, we hebben efff gezellig staan te babbelen.


En MarjavN was er ook, zei reageert wel eens op mijn blog en had dit leuke quiltje bij zich;


Verder heb ik mijn zusje op weg geholpen met het breien van haar 1e sok, het maakte niet uit waar ze kon zitten zelfs op de grond ging ze door;


Om half 5 was het tijd om in te pakken en om 6 uur zaten we hier aan tafel, we hebben samen gegeten en toen zijn zusje en Barb naar huis vertrokken. Het was weer een SUPER dag, ik ga bijkomen en genieten van mijn aankopen! Een nieuw muizenbedje en een heel lief jurkje, en weet je wat het ergste is, ik zie net op mijn camera dat ik door zusje gesnapt ben toen ik het bedje kocht OEPS!!
fijne dag,

14 opmerkingen:

MarjavdN zei

Het was inderdaad supergezellig, Else! Had kramp in mijn kaken van het kletsen met iedereen.

Anoniem zei

Leuk om te lezen dat jullie zo'n plezier gehad hebben. Ik heb komend weekend mijn beurzendebuut: de eerste keer op de patchwork en quiltdagen staan Ik ben erg benieuwd! Je hebt in ieder geval een schattig bedje gekocht.

Annelies vdB zei

Wat klinkt dat allemaal gezellig ! Leuk bedje en dat jurkje ziet er ook zo mooi uit !!

quilting Jeannet zei

Het ziet er heel gezellig uit Else, ook jou beren stand. Hebben jullie veel beren verkocht? en ga je nog naar vijfhuizen ?

groetjes, Jeannet

Miranda zei

Geld moet rollen toch!!! Houdt er toch iemand de economie op pijl! (hihihi) Kei-lief aankoopje... met dat muisje in dat bedje....Knuffels

Inge Slaats zei

Dit ziet eruit als een topdag. Wat een leuke foto's allemaal, zo vol met gezellige dingen. Je zus zittend op de grond met een breiwerkje, lachen hoor!
Ik ben verliefd op het bedje dat je gekocht hebt, wat een snoepie!

Fijne avond,
Inge

Guusje, zei

Wat een leuke en gezellige foto's. Volgens mij hebben jullie het geweldig gehad en wat heb je leuke aankopen gedaan.

Berna zei

Dat ziet er allemaal leuk en gezellig uit!

quiltlodge gerda zei

Misschien een kleine beurs, maar zo te zien wel een hele leuke!

Cisca zei

Mooie dingen waren er te zien en jij hebt het ook leuk gehad. Wat een leuke kerstquilt van Marja. Je aankopen zijn ook super, wat zit dat schattige muisje leuk onder zijn quiltje in z'n nieuwe bedje . Wat een leuk "ouderwets' jurkje, vast voor een beer, toch?!
Groetjes, Cisca

Mascha zei

Wat een leuke dag hebben jullie gehad. Mooie aankopen heb je gedaan.
Groetjes Mascha

katrien zei

Ziet er heel gezellig uit.
En wat een schattig bedje heb je gekocht.

Esse-Riekje zei

Fijn hoor zulke dagen.

scarves zei

Wish all of the network of friends have a new start .

hope you have a great 2011. Thanks for the link, sweetie!
Titanium Necklaces