zaterdag 5 februari 2011

Even bijkletsen ................

Van de week sokken breiles ingehaald bij Marina, daar zat ik dan met mijn bijna sok midden in de winkel te pennen!

Maar het is gelukt, mijn 1e sok is AF!!

De 2e staat al op de pennen, al weet ik niet meer goed hoe ik verder moet na de grote hiel, maar voorlopig kan ik pennen. En niet lachen, maar ik ga mijn zusje leren breien (OEPS held die ik ben, Marina mag ik je bellen? lol!)

En als ik effies genoeg heb van pennen, ga ik verder met mijn applicatiekrans, wat een monninkenwerk! Ik snap nu waarom ze zeggen "Geduld is een schone zaak" je moet er echt de tijd voor nemen, maar het gaat steeds beter naar mijn zin. Binnenkort dan toch maar een nieuwe maken? Ik had al xtra stof gekocht!!


Maar nu eerst de laatste beertjes in mijn beursbakken stoppen voor morgen! Want dan sta ik de hele dag op de Beren, Poppen, Miniaturen en Poppenhuizen Manifestatie in 'Noordwijkerhout (voor adres gegevens even aanklikken) Barbara staat er ook en zusje gaat ook mee, verkopen of niet het word een gezellig dagje met de meisjes.

Gaan jullie nog wat leuks doen van 't weekend?

Fijn weekend,
Knuffel, Else

18 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Else, ik sta paf van je prachtige sok! wat heb je dat fantastisch gedaan, want ik weet uit ervaring dat het moeilijk is, wat zul je er trots op zijn.Fijne dag vandaag in Noordwijkerhout, zal wel een tikkie winderig zijn.......enne...wij gaan hier wafels bakket ter ere van het einde van de citoweek.

groetjes, Jeannet

katrien zei

Hele leuke sok,succes met de tweede.
Ja applicatie is secuur werk hé.
fijn weekend.

carine zei

Veel succes met je sokken! Alsook goede verkoop op de beurs en als laatste je applicatie is een werkje die al je aandacht verreist!. Groetjes Carine

Annelies vdB zei

Wat goed dat er al een sok af is. Je zit daar heel gezellig te breien hoor. Leuk dat je ook verder bent gegaan met je reverse appliqué. Veel plezier op de beurs.
Ik heb een druk weekend met huishoudelijke zaken en iets handwerken. Moet volgende week veel werken.

Juicybear zei

Die sok en de applicatie zien er weer super uit uit hoor, ik heb nog nooit een sok gebreid:-)
Heel veel plezier morgen op de beurs, het belangrijkste is inderdaad dat je een gezellige dag hebt en dat zal wel lukken.
Groetjes Anneke ^..^

Guusje, zei

Wouw wat heb je een prachtige sok gemaakt. Geweldig geod gedaan en je apllicatie ziet er ook erg mooi uit. Het lijkt me idd een heel werk. Veel plezier op de poppen en berenbeurs.

Mascha zei

Ik vroeg me laatst al af hoe het met je sokkenbreien ging. En nu kan zien dat het uitstekend gaat.
Succes met de tweede en heel veel plezier morgen.
Groetjes Mascha

Berna zei

Heerlijke warme sok. Jammer dat je je voeten moet afwisselen om warm te worden LOL. Komt vast goed. En die applicatie! Prachtig gewoon.
En nog wat leuks doen het weekend..... vanavond verjaardag van m'n zussie en morgen weer quilten, quilten, quilten.
Veel gezelligheid op de beurs en een goed weekend verder.

MarjavdN zei

Zie ik je morgen! Gezellig!

pauline zei

Sokken breien is zooo leuk en wat zitten ze lekker!
Bij www.wolhalla.nl staat onder "cadeautjes"(linkerkolom) een hele duidelijke uitleg over het breien van sokken. Ik heb al tig paar sokken gebreid, maar moet nog steeds de beschrijving erbij pakken als de hiel etc. gebreid moet worden.
groetjes,

Cisca zei

Hartstikke goed, je eerste sok! Succes met de tweede.
Wat een mooie applicaties, dat wordt echt heel mooi!
Veel plezier op de berenbeuirs morgen!
Groetjes, Cisca

Inge Slaats zei

Wat goed van je, Else! Het is een prachtsok en nummertje 2 is nu natuurlijk een makkie.
Je appliqueerwerk ziet er ook prachtig uit. Goed bezig hoor!
Veel plezier morgen op de beurs, is iets te ver weg, anders wipte ik even binnen.

Fijne avond,
Inge

Lia zei

Je sok is werkelijk prachtig. Maar ik vind het nog leuker om te zien hoe je met veel plezier midden in een winkel aan het breien bent. Geweldig!

Groetjes,
Lia

Marina Fluit zei

Else, sok nummer 1 is een feit! En nr 2 die komt er ook wel, ik ben telefonisch bereikbaar :) en anders help ik je wel er doorheen als je de grote hiel klaar hebt... dan is die kleine hiel en de rest een makkie hoor (even doorheen bijten als je het zelf moet doen, maar ik ga gewoon lekker naast je zitten!).
Succes met de beren stand.. en ik zal me morgen echt gedragen op de vakbeurs... je hoort woensdag wel of dat dan ook echt is gelukt!
Groetjes,
Marina.

quiltlodge gerda zei

Oei, wat knap; een HELE sok. Ik ben er twee keer aan begonnen en twee keer belandde het onding uiteindelijk in de prullenbak. Ik was vandaag bij Jookies, dus dat was sowieso een hele leuke dag in dit weekend en morgen ga ik lekker verder prutsen aan mijn Scandinavian, maar eerst gezellig ontbijten met dochterlief en haar vriend. Die hebben vandaag op mijn hond Teun gepast en zijn lekker blijven slapen. Dus al met al weer een heerlijk weekend. Jullie morgen heel veel plezier op de beurs(gaat vast wel lukken)

Willy zei

Daar mag je best een beetje trots op zijn, toch een hele onderneming zo'n eerste sok en nu zorgen dat de tweede er precies zo uit gaat zien. Zal wel lukken. Je applicatie gaat ook goed.
Maak er een gezellige dag van morgen, groetjes

martine zei

Zal naar je uitkijken tussen alle beren op de beurs morgen.
Groetjes Martine

Cybele's patch zei

Goed gelukt Else. De sok ziet er vrolijk uit. Voelt heerlijk aan he, zo'n zelf gebreide. Ik ben inmiddels aan mijn zesde paar bezig. Helemaal verslaafd.
Veel plezier en succes op de beurs!