woensdag 28 september 2011

Daar was ze weer

Nee, ik was niet in Parijs! En ook nergens anders heen deze keer, we waren thuis en zitten in de verbouwing van de keuken! Ik kreeg donderdagmiddag te horen dat ze vrijdag aan de slag gingen?!! Zo was het, hier heb ik al alles eraf gehaald!!

En nu ziet het er zo uit (en zo blijft het voorlopig ook)

Dh gaat eerst de buitenkant helemaal afwerken (lees plamuren schuren schilderen) Daarna is de binnenkant aan de beurt, maar tot die tijd zit ik er al zeg ik het zelf redelijk gezellig bij, en geniet ik van het wijdse uitzicht! (lol)

Van prikken is de afgelopen dagen niets gekomen alhoewel, gisteren ben ik naar de stad geweest. Er was stitcherie bee bij de H&W het was weer heel gezellig, juf had haar top mee en in het eggie is ie veel mooier als op de foto.

Elsbeth was tussen de bedrijven door bezig met het naaien van sterren, toen ik weg ging nog 8 kleintjes en de andere meisjes waren met LiB in de weer. Oeps niet waar juf was bezig met een cafeetje!

Het was weer een gezellig, vandaag weer terug naar het "normale" En plannetjes maken voor de binnenkant van de keuken! (En dat vindt ik LEUK, lol)

Fijne dag, knuffel

22 opmerkingen:

inge zei

plannen maken voor de binnenkant van de keuken! leuk!!

Lida zei

Oh wat heb jij een lekkere ruime keuken en wat heerlijk zo'n grote tafel erin! Ben benieuwd wat je allemaal gaat doen, maar dat laat je ons vast nog een keer zien, ben trouwens weg van je wildrek! Knuffel
Lida

Guusje, zei

O wat een heerlijke keuken heb je zo gezellig en al dat licht nu geweldig.
Het was weer erg gezellig gisteren en wat een charmante foto.

Berna zei

Je hebt een gezellige keuken! Succes met plannetjes maken.
En een bee bij juf is altijd gezellig!

Anoniem zei

Lovely Else, your kitchen looks lovely! Nice colours.

Annelies zei

Het was gezellig Else. Fijne dag en succes met de keuken !

Els zei

Wat een mooie opknapbeurt heeft de keuken gehad, het ziet er erg gezellig uit.

Inge zei

Hé meisje Huizen, wat lijkt het me daar een gezellige boel in Amsterdam. Lekker ff er tussenuit, weg van de rommel in huis en een beetje kletsen met de meisjes. Móói, de top van juf Annelies, kan me voorstellen dat die in het echie veel mooier is dan op de foto.
Ik was op mijn manier ook druk met van alles, PC bleef een beetje achter en nu zit ik als een idioot alle blogjes bij te lezen en te reageren hier en daar, pfieuw......

Doei, doei, later (zullen we maar zeggen, hihi...)
Dikke knuffel van Truusje

Balsemien zei

Hoi Else, dat uitzicht is nu een stuk ruimer! Leuk om plannen te maken...
Heerlijk zo'n dagje quilten en er even tussenuit!
Fijne avond!

Cisca zei

Wat heb je een mooie grote keuken, zeg. Heerlijk. Hij ziet er zo ook helemaal niet slecht uit. Maar wel leuk, natuurlijk, om alles opnieuw te plannen. Mooie dingen laten zien, de DJ van Annelies is een beauty, leuk, dat je hem in het echie gezien hebt. Als ik de Lib in Amsterdsm zie hangen is hij ook nog veel mooier dan op de foto.
Veel plezier met de plannetjes,
knuffel, Cisca

katrien zei

Leuke dag heb je gehad.
En nu keukenplannen,succes hoor.

Shirley zei

Nou, met dit mooie weer trekt DH toch wel een korte broek aan, dan is het uitzicht nog mooier, of grappiger, hangt van zijn benen af natuurlijk. Veel werk nog, zo te lezen, poeh, handig zo'n klussende man. Heerlijke woonkeuken, zit je daar ook te prikken?

Mascha zei

Je keuken ziet er gezellig uit, Else.
Succes met je plannen.
Groetjes Mascha

Miranda zei

He leuk! Al die fototjes en weer een leske in de stad...gezellie!

Anoniem zei

Hoi Meis,

Ben je nu de hele dag aan het genieten van je uitzicht? Jou kennende denk ik dat je al plannetjes genoeg hebt voor de aankleding van de keuken en daar zelfs al mee bezig bent.
Heb ik het goed?
Anja

Yvonne aka sommeke zei

Oooh leuk, een nieuwe keuken! En een bee is altijd gezellig, hé!

Anna zei

Wat een heerlijke ruime keuken heb jij Else! Gewoon af en toe een naaldje prikken en je blijft de stress van de verbouwing lekker voor!

sylvia zei

Lekker dagje uit, dus!! En hebbie nou zonder mij een broodje moeten eten.....snik!!! Zal ff kijken of we dat de volgende keer weer samen zullen doen.......;)
liefs, Syl

Gert zei

Oh jee, een verbouwing. Niet mijn favoriete bezigheid, maar soms is het wel nodig. Succes ermee, het gaat vast mooi worden. Leuk dat je zo'n gezellige dag hebt gehad in Amsterdam.

bep zei

Net als Gert hierboven ben ik ook geen fan van verbouwen. Maar heerlijk hoor zo'n ruime keuken, bep

Willy zei

Fijn zo'n ruime keuken en goed licht erin. Laat je het zien als het helemaal af is?
Leuk om weer even bij jullie over de schouder te kijken in A'dam.
Je kunt me nu vinden op www.hejtjorven.blogspot.com
Fijne week, groetjes

Rennie zei

Eerst rotzooi en dan nu plannen maken voor de binnenkant. Heerlijk toch! Veel succes.