woensdag 21 september 2011

Boeren wijfie updeet

Ja, ik weet het 1 dagje te vroeg voor de updeet! Maar ik hoor net van dh dat er de rest van de week niets meer van gaat komen als alles gaat lopen zoals hij denkt?! Dan maar meteen even doen, want ik heb nu eindelijk weer eens wat te laten zien. Ja echt, ik ben begonnen met het aannaaien van strookies, na eerst tig probeersels qua ruitjes stoffen en het lastig vallen van quiltvriendinnetjes met de vraag; "Meiden hellepie, is dit wat of wat dachten jullie van deze", is het dit ruitje geworden (lol)


En er liggen nog een paar blokken die ook wel een strookie willen, maar die moet ik eerst nog fff's tekenen! Ga gauw verder, kan ik dat misschien de komende dagen tussen de bedrijvigheid door doen.

Fijne avond,
knuffel Else

18 opmerkingen:

Mupminoes zei

Ziet er mooi uit

Lida zei

Nu dat ziet er dus prima uit! Ik ben er helemaal niet aan toe gekomen en dat terwijl ik het zo van plan was, maar ja er piepte er een tussen door! Leuk stofje gebruik je ertussen, vraagt wel veel precisie, maar het resultaat zal geweldig zijn! Knuffel
Lida

Shirley zei

Nou, vooruit, het is je vergeven, dat van een dagje te vroeg showen. Spannend, wat heeft jouw Dh voor je in petto? Ontbijten in Parijs of zo? De blokjes zien er lief uit, zo met die sashings en cornerstones!

Berna zei

Dat klinkt als een spannende invulling vande komende dagen. Of wil hijsamen metjou de schuur of de zolder opruimen?
Je boerenwijffie ziet er lief uit zo met dat ruitje ertussen. Ik hoop dat je tussen de bedrijven door nogtijd krijgt voor een paar steekies. Veel plezier of sterkte. Ik weet niet wat je nodig hebt.

katrien zei

Hé,ziet er leuk uit met die ruitjes.

Inge zei

Helemaal beeldschoon met die ruitjes!
Wat zijn jullie (of liever gezegd hij en hol jij achter hem aan, hihi...) allemaal van plan????? Ben niet nieuwsgierig hoor, jij bent toch het nieuwsgierige A..je LOL
Hoe dan ook, HEEL VEEL PLEZIER!!

Knuffels van Truusje

Psst...... niet te geloven wat voor woordverificatie ik hier moet invullen.....SORKJE, leuke naam voor je Célientje?????????
Oh whoeaaaaa......nu ik dat hier verklap trappen ze er niet in.....

Annelies zei

Wat wordt hij mooi !

Miranda zei

Ik vind het een snoeppie aan het worden...heerlijk warm en comfi voor de looks...ja he...hier nog zo'n Aagje die nu ook echt van alles door der koppie laat gaan wat jullie nu allemaal kunnen gaan doen...spannend!

Anoniem zei

Beautiful work Else, lovely fabrics. This is going to be a very nice quilt!! Ann xx

Anna zei

Dit gaat een mooie quilt opleveren Else. Ik vind die ruitjes er prima tussen passen. Je hebt ons wel nieuwsgierig gemaakt met je plannen voor de rest van de week!

Rennie zei

Ik vind je keuze van kleuren en stoffen heel mooi. Laat ons weten wat er de komende dagen gaat gebeuren. Love Rennie

jolanda zei

Wat zou ik nieuwsgierig zijn!!!!!! Nu maar hopen dat het iets leuks is wat hij in petto heeft hé?
Dit kleine ruitje staat hartstikke leuk hoor! Ik vind het boerenvrouwtje trouwens sowieso erg leuk in deze kleuren.

Erna Peekel zei

Kei gaaf hoor dit ruitje. Ziet er nu al geweldig uit. Knuffel Erna

inge zei

mooi dat boerenwijfje van je!

Cisca zei

Dat wordt echt een hele mooie!
Groetjes, Cisca

christine zei

oh Else wat wordt jouw boerenwijffie prachtig en de shasings zijn heel mooi gekozen.

christine

Jane in Wales zei

Dat wordt echt heel mooi met dat ruitje!
groetjes
Jane

Anoniem zei

Ziet er leuk uit, met die stroken ertussen. Goed gekozen. Wat ga je/jullie de komende dagen doen dan? (misschien had je het al geschreven en zit ik gewoon niet op te letten)