zaterdag 17 september 2011

Dagje de hort op ....

Gisteren was ik een dagje de hort op met dh. Wat voor ons de quiltwinkel is, is voor hem deze winkel in Belgie iets voor Brugge ze hadden dit weekend opendeurdagen!

Het was er heel lekker druk, je hoorde allerlei talen door elkaar Nederlands, Frans, Engels, Duits en zelfs Grieks! De draaiers draaide mooie dingen, we hebben ons ogen weer uitgekeken.

Deze keer was er ook een poppenmaker, GAAF!!

Na nog een bakkie en een heerlijk gevuld stokbrood zijn we gaan sjoppen, dh wou iets hebben om zijn gereedschap te slijpen!

Hij heeft een mooi compleet setje gekocht, en kan nu in de verbouwing want het moet weer ergens bij staan en daar moet dan een groter en ............. jullie snappen het hij is nog even druk voor het werkt!

Op de terugweg zijn we nog even langs "mijn" snoepwinkel gereden, een kwartier voor sluiting vielen we over de drempel. Dorry zat te quilten aan haar POP, hij wordt erg MOOI!

Een groot half uurtje later verlieten we Dorry & dochters (de meiden hadden ondertussen de hond gepimpt met een hanekam!) met de nieuwe Quiltmania en wat rode en witte lapjes. Dat we midden in de file terecht kwamen maakte niet meer uit, wij hadden een TOP dag gehad!

Vandaag hadden we ook een leuke dag maar daar over van de week meer! (wie wat bewaard!)
Fijn weekend,
knuffel

16 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey meis,
Wat een leuk dagje, allebei langs de snoepwinkel, maar dan eentje waar je niet van aankomt(maar afvalt)nou ja je portomonnee dan.
Maar wat je ervoor terugkrijgt is eigenlijk onbetaalbaar. Het is toch geweldig dat je zoveel plezier aan een hobby kan beleven.
Fijn weekend,
Anja

Shirley zei

Leuk dat DH ook een gezellige hobbie heeft, dan zit-ie niet zo op je lip in de vrije tijd, toch? En nog lekker op de klep bij Dorry, altijd gezellig. Geen foto van de hond met hanekam?

Quilt it and Dotty www.quilt-it.nl zei

hihi, was leuk dat je er was!

Anna zei

Wat gezellig zo'n weekend met voor elk wat wils. Zegge....Else....zijn dit lappies voor je huisjes?:D

Cisca zei

Wat een leuke hobby heeft jouw DH, gezellig zo samen. Wat ben ik jaloers dat jij de Quiltmania al hebt, ik ben net naar de post geweest en hij is nog niet bezorgd... balen. Leuke rood/witte lapjes, zijn ze voor je huisjes? In de Quiltmania ook al een huisjesquilt. zie ik. Leuk, ik verheug me er al op.
Knuffel, Ciscas

Rennie zei

Wat heerlijk dat jullie zo van elkaars hobby kunnen genieten. Wel mooi draaiwerk zeg. Ben in mijn hart eigenlijk best een houtmeisje. Ga ook snel kijken naar de nieuwe Quiltmania. Groetje http://rennie-stitchinbitch.blogspot.com

Annelies vdB zei

Heerlijk als je allebei een hobby hebt.
Goed weekend !

Terray zei

Wat heerlijk om een dagje de hort op te gaan. Zo af en toe is dat gewoon eens nodig ;-)
De quiltmania ziet er leuk uit, volgende week maar eens kijken in de winkel of de inhoud ook zo leuk is

Groetjes
Tertia

Lida zei

Mooie buit voor jullie allebei en ja ik ken dat, voor mijn DP is een gereedschapswinkel hetzelfde als een quiltwinkel voor mij en we hebben er hier wel 5 grote in de buurt! Maar jouw lapjes zijn prachtig, hier waren de Quiltmania's nog niet binnen, ook niet bij de abonnee's raar hoor, maar jij kunt er al lekker van genieten! Nog een fijn weekend verder, knuffel
Lida

Guusje, zei

Wat hebben jullie een leuke dag gehad. Erg leuk om het hout te zien mijn pap en broertje waren beide meubelmaker dus ik blijf het erg leuk vinden om dat te zien. Je aankopen zijn weer erg mooi.

Anita - Vlijtige Handjes zei

Gezellig zo'n dagje. Wij hebben ook ieder onze hobby en dat geeft lekker vrijheid om zelf te knutselen.
Groetjes Anita

Anoniem zei

Hi Else, lovely pictures! Great red fabrics you bought from Dorry and now you have the new issue of Quiltmania! Did you like the articles on Australia? Ann xx

Willy zei

Hoi Else, prachtig dat houtwerk. Mooie creatieve hobby heeft je man. Leuk die poppen van hout.
Fijn dat je nog even bij Dorry bent geweest, mooie buit!
Fijne week, groetjes

Anoniem zei

Wat een gezellig uitje, waarbij jullie allebei iets van jullie gading vonden. Die poppen zijn mooi zeg. En gezellig dat je bij Dorry was, ik was er donderdag op bezoek. Blijft leuk!

katrien zei

heerlijk zo samen een dagje erop uit trekken.

Miranda zei

Hallo lieve Else, mijn Dh zit hier te kwijlen bij het zien van deze foto's. Hij zou graag ook zoiets gaan doen. En die poppenkop..ja, ook ik kwijl daar weer van. Heb je het adres van daar in Brugge toevallig? Was dat een school of zo? Geweldig al onze nevenhobby's zo eens te mogen aanschouwen!