maandag 12 maart 2012

Bezoek

Vandaag kwam Juud naar Huizen voor een bakkie koffie, ze nam een vreselijk lekker visje mee voor tussen de middag en een lief bloemetje. Nogmaals THANKS!!
Beetje spannend vond ik het wel, we hebben elkaar voor het eerst gezien/gesproken op de bloggersbee en daarna nog gemailt! Maar de spanning was er zo af, we hadden genoeg stof om over te kletsen quilts, beren, verbouwen, inrichten enzo meer. Juud had haar PoP en DJ bij zich wat verschrikkelijk mooi/leuk om die quilts nu eens in het eggie te zien. Na een kleine rondje door ons kijk-huisje, hebbben we lekker aan de keukentafel zitten prikken. Ik zit weer vol ideetjes kriebel de kriebel, de volgende afspraak staat in de agenda! Foto's die heb ik vergeten te maken, maar Juud heeft wel wat plaatjes geschoten ga maar eens bij haar langs!
Fijne avond, knuffel

18 opmerkingen:

Judith zei

Ik heb inderdaad foto's, die komen nog wel. Eerst even eten, dan Berna voor onze mini-bee, en dan, als er dan nog tijd is een blogje! Maar ook ik vond het super gezellig! Tot de volgende keer maar weer! In elk geval in april bij mij, maar misschien ook lekker tussendoor een keer.

sylvia zei

kan ik me ook opgeven voor de club????
XX

Willy zei

Leuk en gezellig begin van de week.
Groetjes,

Berna zei

Het is vast heel gezellig geweest. Juud heeft niet zoveel nodig om het ijs te breken lol. Ik ga zo naar haar toe en zal de dag wel in geuren en kleuren voorgeschoteld krijgen.

katrien zei

Leuk zo'n bezoekje.

Erna Peekel zei

Gezellig toch!

Groetjes,
Erna

Lida zei

Oh wat gezellig! Ik vind het zo leuk dat we elkaar nu hebben leren kennen en nu ook met elkaar omgaan! Geniet maar lekker na van al die gezelligheid, knuffel
Lida

Annelies zei

Gezellig zo'n ontmoeting !

Inge zei

Nou meisje Huizen, dat klinkt weer super gezellig. Waarom zit ik toch zo ver weg hier helemaal in het zuiden, zucht.....

Dikke knuffel,
Truusje

Rennie zei

Wanneernkomen jullie weer bij elkaar?

Patricia zei

Hoi Else, dat klinkt heel gezellig !
Misschien moeten we binnenkort nog een keer een Bee organiseren ?

groetjes, Patricia

Yvonne aka sommeke zei

Je had duidelijk weer een gezellige dag!

Anna zei

Heerlijk dat soort contacten!

KijkDaarIs zei

het is altijd feest als Juud is geweest!!..;0)

Gert zei

Ik kan mij indenken dat jullie het gezellig hebben gehad samen. Heerlijk toch, al die blogcontacten die ook "in real life" goed uitpakken.

Noa zei

gezellig toch en quilsters hebben altijd wel stof van gesprek

Anoniem zei

Hey Else,

Dat klinkt als een heel gezellig, quilterig, kwebbelig dagje en ik kan het weten.
Knuffel,
Anja

Marians Quiltblog zei

Dat was erg gezellig op de maandagochtend. Een keer wat anders dan opruimen, wasjes draaien en de voorraadkast weer aanvullen.
Fijne dag, groet Marian