donderdag 8 maart 2012

Stitcherieclub en meer

Dinsdag was ik in Amsterdam bij de H&W er was stitcherieclub. De meisjes en juf waren lekker aan het prikken, koppie T en een sjoco eitje erbij helemaal goed.
Ondertussen kreeg ik haakles, nee niet van juf maar van Josephine! Ik heb goed opgelet, hier is het bewijs "een picootje!!"
Juf en mijn persoontje hadden tijdelijk onze bouwplaats verhuisd naar de stad (lol) Leuk om ze samen op de foto te zien, ze lijken het zelfde maar toch niet helemaal (schoorsteentje)
Fijne zonnige dag,
knuffel

18 opmerkingen:

Lida zei

Leuk jullie huisjes bij elkaar te zien en haken is ook een heel leuke hobby, zo lekker om ertussen door te te doen! Veel plezier met je steekjes, groetjes
Lida

Berna zei

Altijd gezellig in amsterdam.
Je picootje is goed gelukt. Heb je wel goed op emma gepast?
Fijne dag.

betty prins zei

Het is een erg lief berenjurkje geworden. Het was leuk je te ontmoeten en al die mooie huisjes te zien. Wij zijn naar het Tassenmuseum geweest, het was een gezellig dagje A'dam

Rennie zei

Ik kan me voorstellen dat je het naar je zin hebt gehad bij de H&W. Het is ook heerlijk om daar te zijn. Het jurkje wordt wel erg snoezig. Kan ik ook op je wachtlijstje komen voor een beertje met een roze jurkje?

Willy zei

Staat leuk met een picotje, wordt een mooi jurkje. Was niet moeilijk toch?!
Wat leuk jullie huisjes, ik zie nu pas hoe klein die van Annelies zijn.
Fijne dag, groetjes

Annelies zei

Het was erg gezellig !! (al was het begin in verband met een drukke winkel wat rommelig)
Wat je niet allemaal van elkaar kan leren. Leuk toch !

katrien zei

Leuk dagje heb je erop zitten.
Altijd gezellig.

Anna zei

Dat ziet er heel gezellig uit! Mooie huisjes hoor!

Elisabeth zei

Wat een leuk jurkje word het...en leuk jullie huisje zo gezellig naast elkaar!! Groetjes Elisabeth

Marjan zei

Gezellig! En wat een snoeperig jurkje... Leuk zo jullie huisjes naast elkaar!

Balsemien zei

Hoi Else,

Even helemaal bijgelezen. Leuke blogjes met veel nieuwe dingen. Sjors en je huisjes zijn mooi!

Judith zei

Oh Else lees je al die reacties van Berna. Het is nu al Emma, het " meisje" kan niet wachten op haar beer!. Het ziet er ook likkerbarend uit hoor. Enfin. inmiddels is het weekend, en na het weekend!! Heb ik een hele leuke maandag. Lekker de dag bij jou en! gaat hier de verbouwing beginnen. Mijn kamertje is inmiddels een leeg kamertje geworden. Het weekend begint helemaal lekker, ik ga met een vriendin uit eten. Dus ik moet nu snel weg! Doeg, en tot maandag!!

Anoniem zei

Hey Else,
Dat is een mooi picootjeop een mooi gebreid jurkje. Wat zal dat de beer leuk staan, wat zeg ik berinnetje, natuurlijk. Ik geloof zelfs Emma.

Groetjes,
Anja

inge zei

leuk die twee versie huisjes!

Guusje, zei

Wat een snoeperig jurkje wordt dat, knap hoor je eerste picootje het is ook zo leuk om te doen. Het ziet eruit alsof het weer erg gezellig was. Leuk jullie huizen zo bij elkaar en weet je ik ben ook weer verandert en ga ongeveer hetzelfde huis maken als jullie want met het andere moest ik teveel opletten of alles doorloopt.

Erna Peekel zei

Leuk jullie huisjes zo bij elkaar. Je picootje is goed hoor. kdoe je het niet na.

Fijn weekend.

Groetjes,
Erna

KijkDaarIs zei

haken ..breien..bereb maken..quilten ..patchen..borduren...jeetje wat doe jij eigenlijk niet??...;0)
maar wat ziet het er allemaal leuk uit..geniet er maar lekker van..en de huisjes zo bij elkaar geeft een héél leuk plaatje!1
Fijn weekend

Miranda zei

Ziet der goed uit Else!!! Beer kan eindelijk een jurkje aan...en die huiskes zien er leuk Hollands uit...zo rood wit blauwig! Knuffies