dinsdag 31 juli 2012


Sinds een paar dagen ben ik hier aan het rondsnuffelen;


Wat mij nou ontzettend benauwd, omdat ik nog in de "hoe werkt het" en "vind ik dit echt LEUK" fase zit, zijn al die lieve aanmeldingen om vriendjes te worden. Ik heb nu een paar vriendjes en dat vind ik voor nu even goed. Ik hoop dat jullie daar begrip voor hebben.  Pffff dat is eruit, niet zo makkelijk voor dit dametje!

Nu eerst verder met het uitwerken van een patroontje voor een aanstaande beren-moeder en daarna ga ik me eens bezig houden met de herstelwerkzaamheden van mijn Koninklijke Sjors. Of het door het weer komt of door bovenstaande actie die in mijn koppie zat, er moest weer gesloopt worden (oeps) 

Fijne dag,
knuffel  

15 opmerkingen:

Rennie zei

Heel goed Else altijd allert zijn en gericht op je eigen grenzen met wie je een FBconnectie wil. En uh by the way Facebooken met iedereen betekent niet dat je vrienden bent met iedereen. Echte vrienden tonen zich. Oei wat heb je het heel leuk druk vandaag. Ik ben daar erg blij mee. Fijne dag lieve meid.

sylvia zei

Ga maar lekker steekies maken, hoor!
Kan me voorstellen dat je het benauwd krijgt van FB, vooral als je het nog niet allemaal weet........ik blijf er daarom verre van.......hug, Syl

Supergoof zei

Hoi Else, uit nieuwsgierigheid had ik me bij Facebook aangemeld, denk zo'n anderhalve maand geleden. Maar ik kreeg het ook helemaal benauwd, had in een mum van tijd heel vel vriendjes, kon het niet overzien, kortweg Facebook ging te snel voor mij.Heb me na een paar dagen weer afgemeld.
En nu ben ik weer bij Blogger, ouderwets langzaam,...
;o)

Yvonne zei

Ha Else, Ik heb dat ook hoor. Ik heb ook heel veel verzoeken (van mensen die ik wel ken, vaag ken of helemaal niet ken) afgeslagen. Gewoon omdat ik het een beetje klein wil houden. Het wordt zo massaal allemaal en kost zoveel tijd om dan ook alles en iedereen weer na te lopen. Er moeten tenslotte ook nog steekjes gemaakt worden zo nu en dan!

Martine zei

Face Book is niet eng hoor. Het heeft ook veel leuke mogelijkheden. Beetje selectief zijn en je niet mee laten slepen.
Lieve groetjes.

Wendy zei

Lieve Else,

Ik herken je gevoel, had ik ook in het begin.....
Maar na een tijdje kom je erachter dat het eigenlijk heel simplel is! Wat ik zelf fijn vind aan FB is dat je zelf veel meer in de hand hebt wie er meeleest en met wie je dus dingen deeld. Op blogger kan iedereen meelezen en van ongevraagde vervelende reacties weten we alles af he? Dat heb je bij FB meer zelf in de hand...... maar goed dat is mijn ervaring.

Leuk dat wij FB vriendinnetjes zijn xx
liefs, Wendy

Elly L zei

Heel voorzichtig aan alles uitproberen. Niets moet, alles mag. En bedenk dat je elk berichtje weer kunt verwijderen. En jij bent de enige die bepaalt wie je als vrienden wilt hebben.

Willy zei

Voor mij geen Facebook, blijf dus alleen op deze manier een vriendinnetje.
Nu je bij Facebook zit kun je je ook aanmelden bij Pinterest, dan kun je allerlei leuke dingen pinnen. Een soort memobord.
Veel plezier met ontdekken.

Anoniem zei

Hoi Else,

Facebook is voor mij alleen een onbekende "schoonheid" vind het leuk om mensen echt te zien (bij Marijke en Connie) grapje.

Gr Sonja.

carina zei

Rustig aan he! Beren"kweker" . En dat fb is leuk omdat ik zo de heren af en toe een beetje kan volgen maar verder houd ik het bij mijn blog. Een lekkere rommeldag groetjes besos carina

Annie Kingma.Bonnema zei

F B heb ik al een poosje, op aandringen van de kleinkinderen een keer geïnstalleerd
En dat is echt leuk zo even een krabbeltje met de grote meiden, en ook volg je kleinzoon in Canada, en niet ieder is mijn vriendinnetje hoor, kan je zelf regelen en ook wat je er op zet
Maar Bloggen is ook leuk, dat doe ik nog maar een half jaar. Aan alles moet je wel een tijdslemjet stellen, want anders worden er geen steekjes meer gemaakt
Groetnis Annie

quilting Jeannet zei

Duidelijk Else......

Annelies zei

Ik ben bang dat ik door Facebook nog meer quilttijd ga missen, dus ik hou me er nog even verre van.

Guusje, zei

O jij ook op Facebook, ik hebben ooit aangemeld en daar blijft het bij ik hou dan helemaal geen tijd meer over. Ben benieuwd hoe je het gaat vinden. En goed dat je verder met George gaat ik moet zeggen dat ik nu twee blokken achter loop dus moet ook een inhaalslag maken, en uithalen ik hoop maar dat het niet te erg is.
Groetjes en een hele fijne dag

marijke's crea zei

Facebook brrr, voor mij is het niets... Kijk wel eens mee met iemand, maar krijg er de kriebels van, ik hou het liever bij bloggen.
groetjes Marijke