maandag 17 december 2012

Gekrabbel en High T Bee

Na de wandeling van het vorige blogje was het een beetje stil hier, dit meisje kreeg me toch een spierpijn en zat fff niet lekker in haar velletje. Naar een paar dagen banken is het gelukkig weer goed gekomen en heb ik ons huis zijn kerst-jasje aangedaan;
Helemaal gezellig al die lampjes en rommeltjes.
Wat ook heel gezellig was "de High T Bee" van afgelopen zaterdag, jullie hebben er vast al over gelezen in blogland. Samen met Carina ben ik naar Naaldwijk gereden, onderweg gezellig bijgekletst en voor we het wisten waren we er. We hadden nog alle tijd om lekker lapjes te aaien in de winkel.
 
Na de toast mochten we de trap op naar "het kippenhok" ik wist niet wat ik zag, ZO GEZELLIG!! En ohhhhh al dat lekkere eten was dat voor ons?
Er werd eerst lekker gesnoept en daarna ben ik "het kippenhok" rond gegaan met breiwerk (steekjes gezet uhhh, niet zoveel) ik was meer van de lekkere klets en kijken wat de andere voor leuks aan het doen waren.
 
 

De middag ging veel te snel voorbij, jammer dat we niet wat dichter bij elkaar wonen dan konden we vaker fff aanschuiven om bij te kletsen en te prikken. 
Meisjes van de Quilthoeve bedankt voor de verwennerij en de goodie-bag, het was SUPER. 
En thuis werd er hard gewerkt, het 1e nachtkastje is bijna klaar. Ik moet nog op pad om knopjes voor de lade's te kopen, OEPS.
Nu eerst een rondje blogland, ff lekker bijlezen en nagenieten.
Hele fijne week, knuffel

21 opmerkingen:

Ageeth Dorsman zei

Heerlijk was het, zaterdag! Ben nog
helemaal aan het na-genieten en kan
nog niet goed "op gang" komen vandaag.
Ik vond het superleuk om kennis met je
te maken en hoop zeker op een vervolg!
Groetjes van Ageeth

Anoniem zei

Ja de reacties over de High Tea zijn geweldig. Leuk dat jij ook zo genoten hebt. Dat nachtkastje wordt prachtig!! Groetjes Wilma

Inge zei

Gezellig hier, meisje Huizen! Leuk verslag over de High Tea. Ik kan er niet genoeg van krijgen! En zo veel aan de brei, ben benieuwd naar het resultaat van al die noeste breisters. Ik wil ook steeds, maar zit nog te veel in de quilt stand en ben bang dat ik dat dan weer allemaal laat liggen.

Doei meisje Huizen, veel plezier vandaag en een dikke knuffel van Truusje!

Rennie zei

Hai lief vriendinnetje. Oh het was zo heerlijk afgelopen zaterdag ware vriendschap te beleven. Je cadeautje staat zo prachtig. Zal er volgende keer over bloggen. Voordat we het weten zien we elkaar weer en anders weten we elkaar toch wel te vinden. Geniet van de komende dagen vol liefde om je heen!

lydia zei

Hoi Else
Ik heb je blog gevonden....leuk dat ik je heb leren kennen tijdens de high tea bee

Uiltgroetjes lydia

Annelies zei

Leuk dat je het zo gezellig hebt gehad. Het nachtkastje vordert al gestaag.

Wietskes Quilts zei

Nou ja, ik lees alleen maar leuke berichten. Enig he al die ontmoetingen. Ik ben ook errug van de ontmoetingen en kan er zo mateloos van genieten.
Fijn dat je lijf weer een beetje meewerkt hoor.
Jullie staan allemaal zo leuk op de foto en die ruimte daar bij de Quilthoeve? Helemaal leuk, ik was er ook een keer en mocht ik ooit eens de kans krijgen om een eigen ruimte te creëren??????
dan sleep ik mijn lief mee om eerst in Naaldwijk te gaan kijken.

heel veel groetjes

Wietske

carina zei

He meiske! Ja dat wat een perfect dagje zaterdag. Heerlijk high tea mooi entourage en super gezelschap wat wil je nog meer! Was lekker meerijden zo:) Ben je zilverwerk aan het neerzetten....heftig zwaar.
Nou je manneke heeft ook niet stilgezeten. prachtig hoor. Laat je ons ook nog een totaal plaatje zien als hij op jullie slaaproom staat te pronken? Groetjes en een nice weekje Carina

marijke's crea zei

Was heel gezellig hè en vond het ook errug leuk om je nu echt te ontmoeten! Nog bedankt voor de beker nu alleen nog wachten op het kindje!
groetjes van Marijke

katrien zei

Super leuk dagje heb je gehad.

Berna zei

Het was een supermiddag. Wat zijn we verwend he?
Vandaag lekker nagenoten.

sylvia zei

alweer zo'n mooi verhaal: super!!!
liefs Syl

Anoniem zei

Hey Kanjer, dat was zo te lezen weer een topdag, lekker genieten, lekker kletsen, lekker freubelen, helemaal top. En wat een mooi nachtkastje heeft Bart weer gemaakt. En dan ook nog het huis in kerstsfeer gedompeld. Je bent goed bezig.
Liefs en Knuffel, Anja

Lida zei

Wat een gezellig huis zul je hebben met al die mooie lichtjes en nu ook nog nagenieten van de High tea en de leuke meiden! Groetjes
Lida

Judith zei

Het was zeker een heerlijke en lekkere middag. Leuk om alle verslagen nog eens terug te lezen. Beertje zit heerlijk in de vensterbank in een prachtige jurk. Ga er over bloggen! Te leuk, tot horens, tot blogs, tot mails en of tot ziens. Geniet van je lekkere kersthuis.

Yvonne zei

Het was weer heerlijk om jou en al die andere lieve meiden weer even te zien en spreken. Namens Kelly en Rosa nog bedankt voor de cadeautjes, ze vond het maar wat sjiek om uit haar mooie bekertje te drinken!
Wat wordt je nachtkastje mooi! Gouden handjes die man van jou. Hele fijne dagen gewenst!
Liefs,
Yvonne

Willy zei

Ja, leuk Else, ik zag je al voorbijkomen op de blogs.
Fijne week,

Patricia zei

Ja, hartstikke leuk om elkaar zaterdag weer te zien. Jij hebt toch ook gouden handen, he ? Jij kan zo veel ! Enig om dat allemaal te zien. Tot ziens, Patricia

Gert zei

Fijn dat je weer opgeknapt bent. Wat een heerlijke gezellige dag hebben jullie zaterdag gehad, leuk om te lezen.

Guusje, zei

Dat ziet er reuze leuk en gezellig uit. Leuk dat jullie zo genoten hebben. Wat een prachtig nachtkastje.

Anoniem zei

Dear Else, wishing you a very nice Christmas! Best wishes, Ann (on holiday in South Africa) x