zaterdag 6 december 2014

Bedankt voor de beterschap wensen; het stomme virusgedoe schiet niet op hier. De ene dag denk ik YES we gaan weer, de andere lig/hang ik weer op de bank? Tis niet anders, geen zin om wat groots op te pakken "lees onder een top te zitten quilten" maar ff priegelen met een draadje was wel grappig, ik heb deze "Platte Boeken Rat" gemaakt;

En straks ga ik een klein beetje vers gekookte erwtensoep van DH proberen, het ruikt heerlijk hier in huis ..................

Fijn weekend verder
Knuffel van mij 

5 opmerkingen:

Yvonne zei

Leuk Else die platte rat! Lastig die naweeën van de griep, het heeft zijn tijd nodig he? Stapje voor stapje maar, gelukkig heb je wel trek in de lekkere soep, zal je goed doen! Sterkte en een dikke knuffel!

Anoniem zei

Hey Else,
Wat is tie leuk, oooh Else, ik,hou niet van ratten, maar dit is een snoepie!😊

En lekker aan de door Bart gemaakte erwtensoep!
Liefs en dikke knufffel.

Berna zei

Erg leuk Else dat platte ratje!
Hier wil het ook niet vlotten met het virus. Dat hoesten! Doodmoe word je ervan. En ik kreeg er ook nog een longontsteking overheen dus doe maar voorzichtig! Beterschap!

Phyllis zei

Hij is geweldig geestig! Sterkte nog met de virus perikelen, beterschap!

Ageeth Dorsman zei

Ik zag hem al op FB, maar wil ook hier nog even laten weten, dat ik hem helemaal geweldig vind, je platte boekenrat! Ik hoop, dat je snel weer helemaal bent opgeknapt, lieve Else.
Groetjes van Ageeth