woensdag 13 januari 2016

Elke dag een paar draadjes "quilten" ik houd het nog steeds vol;
Gisteren weer wat lijntjes bijgetekend zodat ik ik lekker door kan gaan. Maar ik zie een buitenste brede witte rand en wat ik daar mee ga doen nog GEEN idee!! Als ik zover ben kom ik om tips bij jullie;
Maar er word niet alleen geprikt mijn wolletjes werk ligt ook niet stil alhoewel dit eerst meer "trek een bol wol uit elkaar en sorteer op kleur is" maar ook dat is LEUK;
En ja hoor ze is overgehaald door MJ om de Crochetalong van Lossen & Vasten mee te haken. Er werd geprakkedacht over kleuren want de voorgestelde kleuren waren niet mijn smaak.

Uiteindelijk gekozen voor de Scheepjes Color Crafter, zacht garen en ook grappig de namen van de kleuren zijn plaatsnamen. Zo haak ik met Dordrecht, Alphen, Nijmegen, Burum en ook Wolvega.

De komende 13 weken komt er elke vrijdag een nieuw deel uit. Ik vind het nu al LEUK ik doe steken die ik nooit gedaan heb; 
Ik ga is lekker aan de koffie, 

Zwaaizwaaaai fijne week 

7 opmerkingen:

marga zei

Langzaam maar zeker gaat het lukken om de quilt af te krijgen en wie misschien weet je dan ook hoe je de witte rand af gaat werken. Nu het zo koud is zijn dat wel heerlijke klusjes om te net als met wolletjes werken.
Groeten
Marga

Marijke zei

Wat een mooie kleuren heb je gekozen voor het haakwerk!
En wat goed dat je aan het quilten bent het is zo leuk als het af is!
Lieve groetjes van Marijke

Guusje, zei

Je quilt wordt erg mooi. Goed van je dat je het volhoudt om elke dag te quilten. En dan de deken haken. Mooi en de wol haakt zo heerlijk weg.

Yvonne zei

Zal Leanne's House dan toch afkomen? Gaat je nu vast lukken, blijft een prachtquilt. geeft mij weer inspiratie voor de laatste blokken! Heb alleen nog een blikje tijd nodig om open te trekken!
Mooie wolletjes ook ter afwisseling waar je mee bezig bent!

inge zei

iedere dag een beetje quilten en voor je het weet is ie af! goed zo!

Anoniem zei

Hey Kanjer,

Je bent goed bezig met het quilten, zo komt Leanne's House wel af!
En ook nog lekker bezig met wolletjes.
Lekker van genieten mop!

Liefs en Knuffel,
Anja

Anoniem zei

Leuk toch om samen de deken te haken.

Liefs Marie-Jozé