zondag 28 juni 2009

De hort op geweest

Gisteren ben ik met mijn zusje de hort op geweest, eerst weer terug naar de Rijp! Het zit namelijk zo, zuslief is samen met mij begonnen aan "A Quilters Journey". En ja dan heb ik wel heel veel gekleurde Thimbleberries maar wit/crème is een probleempje! Dus op naar de quiltwinkel en daar is ze geslaagd voor achtergrondjes, nu kunnen we op ons wekelijkse avondje vrolijk verder naaien.

Daarna zijn we nog naar de Lapjesgaard geweest, we werden met een bakkie thee en koekje ontvangen en hebben heerlijk gekletst en stofjes geaaid. Zusje is daar met een heel mooi kilootje stof de deur uitgegaan voor een quilt to be (oeps ik heb haar denk ik besmet, lol) en ik had een mooi borduurdingetje in de tas!


Vandaag komt Barbara een dagje fröbelen, wat we gedaan hebben vertel ik jullie van de week!

Fijne zondag,

4 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Elseeee, wat heb je daar een prachtig borduurtje gekocht ! die knoop in het midden en die kleurtjes, ga je er aan beginnen vanmiddag ? en wat een heerlijke stoffige dag hebben jullie gehad gisteren, ja, die creme achtergrondstofjes is altijd een probleem vind ik ook, ik ben een beetje "uitgewinkeld"nu de stichcottage is verdwenen........

groetjes, fijne zondag, Jeannet

katrien zei

Leuke dag zullen jullie wel gehad hebben.

Inge Slaats zei

Wat een lekker uitje en wat een mooi borduurtje!

gerda zei

he dat was vast weer een erg gezellig daggie uit!!! en met d'r hexagonnenquilt...hoe is het daarmee?? wordt vast ook mooi...en weer een heerlijk pakketje heb je gescoord!!!
nu lekker aan de freubel...fijne dag:0))