woensdag 21 oktober 2009

Geen Mandjes ,,,,,,,,,

Geen mandjes deze week! Ik was zondag naar de handwerkbeurs geweest het was super gezellig maar maandag kwam ik mezelf tegen alles ging mis, ik heb daarna heel veel geslapen. Soms vergeet ik wel eens dat ik met de ziekte van Chron mezelf in acht moet nemen. Maar alles is zo leuk, ik wil zoveel maar goed na 2 dagen veel slaap en weinig gedaan te hebben ga ik het vandaag weer rustig aan proberen. Vrijdag en zaterdag staat de berenbeurs op de kalender en daar heb ik reuze zin in!

Maar nog even over afgelopen zondag, de handwerkbeurs. Om half 11 kwam ik samen met zusje en Barbara aan bij Ahoy, geen rijen bij de kassa maar voor de verandering stond de file bij het toilet! (lol) Daarna konden we overal zo doorlopen, heerlijk geen gedrang bij de kraampjes. En zoveel te zien, borduren, breien, vilt, kantjes knopen en ohhhhhhh zulke leuke hebbedingen kraampjes erg! We hebben eerst een "kijkrondje" gedaan, en hebben al het leuks met een bakkie koffie laten bezinken, toen was het tijd voor een "kooprondje"! (lol) Ik kan zeggen we zijn alledrie leuk geslaagd, wij kunnen er weer tegen de komende winter.


Wazige Sneeuwman met stofjes bij Bep


Dit patroon heb ik samen met zusje besteld bij Joke


Bij Bep de stofjes er alvast voor gekocht (lol)


En bij Bobbin het patroon van deze leuke kerstsokken.

Het was een super dag!

Ik ben wel nieuwsgierig of er nog ergens mandjes zijn gemaakt in blogland.
Hele fijne dag,

15 opmerkingen:

Mascha zei

Leuke inkopen gedaan. Je werkt zo'n beurs precies zo af als ik dat doe. Eerst een kijkronde en daarna een koopronde. En dat patroon van de sneeuwman heb ik ook naar zitten kijken maar niet gekocht. Ja, je moet af en toe toch een keuze maken.
Groetjes Mascha

Anoniem zei

Heey Else,
Nog ff snel een berichtje voor ahoy,ikheb de afgelopen weken bijna geen internet gehad en heb nu ook een ander emailadres,vertel ik je vrijdag wel.Wat een gave inkopen heb jegedaan op de handwerkbeurs!!Kan je de winter weer mee door,haha..
liefs en tot vrijdag!
Esther

Daniëlle zei

Tja Else, een sjaal kun je uithalen en opnieuw breien en met jezelf moet je het maar doen! Hopelijk komt de boel snel tot rust en kun je weer lekker naar de berenbeurs! Je hebt in ieder geval een mooie buit binnen!Veel plezier tussen de knuffelberen! Mooie dag nog verder!

Cisca zei

Je hebt leuke inkopen gedaan, Else. Jouw manier van kopen is inderdaad het beste, Ikzelf kan dat niet, als ik alles gezien heb, ben ik al zo moe, dat me dat meestal niet meer lukt. Die sneeuwpop kwam me bekend voor, ik moet het patroon nog ergens hebben, dus ga ik hem gauw opzoeken.
Dat patroon van Jookies is leuk, zeg, ik moet hem gezien hebben, maar toen kon ik al niet zoveel meer opnemen, denk ik, want ik heb hem niet bewust gezien. Zal eens op haar website kijken...hoewel, er ligt al zoveel.
Groetjes, Cisca

quilting Jeannet zei

Hoi Else,
Leuk hoor allemaal, ik heb dat patroon van Jookies ook , ik heb de eerste nacht niet geslapen van al mijn aankopen, een mens weet niet waar het eerst aan te beginnen, jij heel veel plezier op de berenbeurs, daar ben ik ook keibenieuwd naar, maar ik blijf THUIS !

groetjes, Jeannet

Yvonne aka sommeke zei

Doe maar rustig (preventief slapen en zo) zodat je ook van de berenbeurs kan genieten Else!
Erg leuke aankopen zie ik al bij je!

katrien zei

Mooie aankopen heb je gedaan.En luister naar je lichaam,rust op tijd.

gerda zei

je hebt het heerlijk gehad in ahoi!! en leuke aankopen gedaan...en wat betreft de mandjes........ja hoor!!!.....(flauw he;0))..)

Anja.M zei

Ja soms moet je pas op de plaats.
maar je heb wel weer een leuk vooruitzicht, naar de berenbeurs.
heerlijk zulke uitstapjes.

Crea Annemieke zei

Dag Else,

Wat een leuke aankopen gedaan.Maar lees ik nu dat je ook op de Berenbeurs staat!! .Heel misschien kom ik ook naar de beurs,

Veel sterkte met de gezondheid en alle voorbereidingen.
daaaaag Annemieke

Miranda zei

Ach Else, wat maak je ons weer blij, met jou aankopen wel te verstaan. Weten wij al wat er deze winter bij jou op programma komt te staan. Overgens ben ook ik helemaal weg van dat Beppies quiltje. Van mij mag je daar het eerst aan beginnen(hihihi)! Trouwens erg goed dat je naar je lichaam luister hoor. Al is dat niet altijd even makkelijk....enne veel plezier op de berenbeurs en hoop dat ook jij lekker zult verkopen. Groetjes uit Virginia

Daniëlle zei

Heel veel plezier op de berenbeurs! Zaterdag zet ik de foto van mijn klosjesupdate op mijn blog, kom je kijken, zou ik erg leuk vinden! Mag dat eigenlijk wel, ik sta niet officieel op de kloslijst;)) Mooie avond verder nog!

Dorine zei

Dat was dus genieten in Ahoy.
Ik hoop dat je ook zo hebt genoten van de berenbeurs.
en dan weer een paar daagjes rust.
groetjes Dorine

Erna zei

Volgens mij ben je goed geslaagd met je aankopen. Leuk hoor!

Tineke zei

Hi Else, wat een leuke aankopen heb je gedaan op de handwerkbeurs. Fijn hè dat plannen maken en dromen van nieuwe projecten? Jammer dat je dan weer twee dagen op adem moet komen. Ik herken dat. Maar je hebt het er steeds toch weer voor over hè. Het is ook allemaal zó leuk!! Ook dat herken ik. Hoe was het op de berenbeurs? Heb je nog veel 'bekenden' gezien?