zaterdag 4 september 2010

Journey of a Quilter en KLOSJES!!

Zo eindelijk zitten dan ook de blokken van mij Journey of a Quilter aan elkaar, nu de randjes nog eraan zetten!! Geknipt zijn ze al, zag ik daar ergens een restje tijd?


En op zaterdag zie ik nog steeds klosjes voorbij komen in blogland, gisteren heb ik er ook weer eens een paar in elkaar gezet. Nog steeds niet genoeg naar mijn zin, maar elke klos is er 1. Ik zie ook nog geen gat ik mijn mandje voorgeknipte klosjes dus voorlopig ben ik nog DE KLOS!

Heel fijn weekend, Tot klos

19 opmerkingen:

katrien zei

Wat mooi je quilters journey.
en weer aan de klos.

Guusje, zei

Wat is je journey prachtig geworden. Heel erg mooi en wat een lief klosje.

Anoniem zei

wat een prachtige top Else! Succes met klossen!

Cisca zei

Wat is je Journey of a Quilter mooi! Hopelijk vind je ergens wat tijd om hem af te maken. Ook je klosjes zijn leuk. Je kunt nog even vooruit, dus klos ze!
Fijn weekend, Cisca

Juicybear zei

Je journey of a quilter is echt super geworden hoor. Je klosjes zijn ook heel leuk misschien komen er nu wel meer van:-)
Groetjes Anneke ^..^

Erna zei

Hij is echt geweldig geworden. Leuke klosjes. Fijn weekend. Groetjes Erna

Annelies vdB zei

Prachtige top Else. Wat zie ik er allemaal leuke stofjes in. Goed weekend !

Berbel zei

mooie top!
Klos maar lekker door.
Groetjes Berbel

Yvonne aka sommeke zei

Bravo Else-Klos, prachtige Journey of a quilter-top!
Goe weekend!

Mascha zei

Hij is mooi geworden.
Ik dacht dat je al uitgeklost was.
Groetjes Mascha

Daniëlle zei

ziezo, die reis heb je bijna achter de rug, geweldig joh!! Enne ... de klos ... ach er zijn erger dingen hihi!! Mooi weekend, liefs, Daniëlle

Miranda zei

klosser de klos ooit wordt ook ik de klos! Wat blijven ze toch weer leuk meiske en toppie dat toppie!

Rina zei

Wow, wat is je journey mooi geworden.

sylvia zei

mooi is je top geworden!
en wat is er leuke dan met stofjes de klos zijn.......??

Lida zei

Ben weg van je journey! Het wordt echt een geweldige quilt! En je zult voorlopig nog wel de klos blijven in dit tempo, maar dat is niet erg hoor je bent niet de enige!! Groetjes
Lida

Inge Slaats zei

Oohhh Else, wat istie mooi geworden. Lekker hè, zo'n affe top. En nog steeds aan de klos, zie ik. Ik ben bezig mijn klosjes aan elkaar te zetten zodat het ooit een toppie wordt, maar door omstandigheden (steeds aan iets nieuws beginnen, hihi...) liggen de klossen ff te slapen in hun mandje.
Ik heb meteen maar even bijgelezen hier. Soms schiet dat blogjes bezoeken er bij in hè en ik zie me toch een paar grote blommen, tjesus, 24 cm doorsnee, tis me wat. Zo schiet een hexenkleed wel op. Mijn mini-toppie ligt klaar om gequilt te worden, ga straks de eerste steekjes zetten. Ben blij dat ik van dat hexen af ben, pfff, saai werkje.
Ja en dan nog even terugkomen op die open dag laatst bij Dorry. Dat was superdesuper en jullie hebben echt het uiterste uit de dag gehaald. Gaaf hoor, bij Bep langs. Eind oktober is het mijn beurt, dan ga ik er samen met Berna naartoe. Ik ben zó benieuwd.
Nou Else, heb ik het een beetje goed gemaakt met deze reactie (het lang wegblijven bedoel ik)?
Een hele fijne avond en tot de volgende keer maar weer.

Liefs,
Inge

Balsemien zei

Hoi Else, Leuk om te lezen dat je ook nog met de klosjes bezig bent. ik heb ze gisteren ook van stal gehaald en wil de top nu toch echt deze herfst af hebben... Jouw klosjes zijn lief en je top die af is helem,aal geweldig!
Veel groetjes,
Balsemien

Shirley zei

Ooh hij is mooi! Ga je hem met de hand doorquilten? Mooi werkje voor de komende maanden, samen met de klosjes. Ze zijn schattig ook, zo nostalgisch.

Willie zei

Hallo Else, ja ja ik ben er weer na 3 maanden,ik zie dat je lekker bezig geweest ben ,je Journey quilt zie er heel mooi uit .En je ben nog steeds aan de klossen. ik zit nog aan de mandjes.