maandag 6 februari 2012

Van alles een beetje ..................

Het was hier eigenlijk de planning om vrijdag naar Vijfhuizen te gaan, maar daar dacht mijn accu anders over "DOE't zelf MAAR!! Achteraf kwam het goed uit want met die sneeuw terug rijden was een mijl op zeven geworden. Toen heb ik een Granny's appeltaart gebakken, LEKKER!! (oeps, hoeveel punten zijn dan Shirley, lol)
Zaterdag kwam zusje met haar PoP deze kant op om een dagje freubelen, ze heeft weer 6 mandjes in de voorbereiding mee naar huis genomen.
Ik heb ook iets gedaan, 3 mandjes voorbereid nu nog even omrijgen en vastprikken.
bovenste is de top van zusje
En toen was het zondag en ging ik toch nog naar Vijfhuizen, de wegen waren goed te berijden en bij binnenkomst was er warme chocolademelk en de kachel stond aan!! Ik heb heerlijk lapjes gesnuffeld en lieve meisjes gesproken Dorry, Dorien, Joke en girls, Bep, Josephine oeps vergeet die leuke man waar ik koffie mee heb gedronken Gert, we hebben gezellig gekletst en samen lapjes gekocht.
Dan de schade van mijn dagje uit, de witte lappies bij Jookies voor achtergrond van de huisjes en het zwarte ruitje bij de meisjes uit Beek.
Een geslaagde dag, nou bijna want de terugweg was minder leuk. Ik heb over een stukje van 45 min, 2 uur gedaan om thuis te komen. Vandaag ga ik eens wat huishoudelijke klusjes klaren, en daarna lappies aaien!!
Fijne zonnige dag,
knuffel
Lief, van Jookies!

22 opmerkingen:

Annelies zei

Ja, het verkeer zat niet mee deze dagen. Toch leuk dat je geweest bent.

Lida zei

Leuke lapjes heb je gescoord en gezellig met Gert koffie gedronken en wat leuk die foto van hem en zijn creatie! Nu lekker even de klusjes en dan aaien maar! Knuffel
Lida

christine zei

ben je al klaar met je kusjes? ik bijna en dan mag ik ook gaan aaien . je mandjes zien er leuk uit .

christine

sylvia zei

lekker daggie, meis, kun je weer even op teren!!
liefs, Syl

Erna Peekel zei

Zo jij hebt een lekker weekend achter de rug. Enne beter 2 uur rijden dan helemaal niet meer. Langzaam kom je er ook denk ik altijd. En leuke aanwinst. En zoals je merkt werkt hier alles al weer. Met behulp van de aardige KPN monteur was het allemaal zo gepiept.
Ik denk dat je inmidels wel klaar bent met je klusjes dus aai ze .

Dikke knuffel,
Erna

carina zei

Niet te lang aaien he daar worden ze alleen maar kaal van.
Je mandjes zijn mooi. Eerst lekker in huis aan de gang dan kan je snel weer leuke klusjes oppakken.
Groetjes carina

Willy zei

Je hebt een fijn weekend achter de rug, leuk verslag.
Groetjes

Anoniem zei

Hey Kanjer, toch nog Vijfhuizen en zo te zien en te lezen heb je weer genoten. Heel erg leuk die zwarte ruitjes achter de huisjes.
Knuffel,
Anja

Inge zei

Nou meisje Else, je hebt een paar gezellige dagen achter de rug, tenminste dat proef ik uit je schrijfseltjes. Leuk met zusje bezig geweest, lekker appeltaart gesmuld (ik ook, ben ook aan "de bak" geweest, jammie.....) en weer mooie nieuwe lappies gekocht. Dat laatste was natuurlijk heel hard nodig want je hebt bijna je hele voorraad aan mij gegeven LOL

Knuffels,
Truusje

Ada zei

Je hebt weer een gezellig weekend gehad als ik het zo lees met een lekkere appeltaart
En Vijfhuizen was inderdaad erg leuk en dan nemen we de file op de koop toe toch.!

Rennie zei

Je hebt in ieder geval een heerlijke dag om op terug te kijken!

Berna zei

Gelukkig heb je toch nog lekker kunnen snuffelen in Vijfhuizen. Vreemd dat je er zo lang over hebt gedaan.
De buit is ook erg leuk. Mooie lappies.

katrien zei

Leuke mandjes en een fijn weekend gehad.

Yvonne zei

Fijn dat je toch nog naar Vijfhuizen hebt kunnen gaan. Inderdaad moest je er wel iets voor over hebben met dit weer hè? Wij zaten vrijdag terug in de sneeuwstorm.....had ook zijn charme hoor!

Shirley zei

Wat een topdag heb je gehad, en die Gert staat daar effe stoer te wezen op de foto, leuk! Je mag voor een normaal puntje appeltaart -van een ons, maar wie gaat dat wegen?- 8 punten tellen, iets meer dan een kwart van je dagtotaal, maar bij de DDC mag het wel hoor, zo nu en dan, niet elke dag. Je kan appeltaart heel goed invriezen, mooie puntjes snijden, en dan per puntje in een zakje en dan bij elkaar in een grote diepvrieszak, en dan kan je op zwakke momenten een puntje eruit halen.Maar met zoiets lekkers weet ik dat ik de hele dag door zwaktemomenten voel aankomen, aaargh.

Els zei

Je hebt een leuke dag gehad, wel balen dat je zo lang over de terug weg deed. je huisjes zien er mooi uit!

Guusje, zei

O wat wordt je POP mooi en wat heb je een leuke dag gehad in Vijfhuizen met heel veel leuke ontmoetingen. En wat heb je mooie huisjes erbij. En je aankopen helemaal geweldig. Ik denk toch ook dat ik maar terug ga naar mijn eerste huisje, het patroon zoals jij ze ook maakt alleen 15 cm.

Ineke Original zei

Heb je ook zo genoten van die heerlijke zondag. Je hebt nog geluk gehad. De motor van MIJN auto is stuk gevroren. Moet een nieuwe motor in. Total loss?
veel liefs,
Ineke

Karen zei

I like the red and white house blocks. I like that color combination in almost any quilt.

Wieke van Keulen zei

Ik heb je blogje weer helemaal bijgelezen, Else. Weet je dat ik helemaal niet door heb gehad tijdens de bloggersdag dat jij het was. Ik dacht dat jij geen blog had. Ik zie het pas net omdat ik weer een en ander terug aan het lezen ben, omdat ik er steeds word uitgeknikkerd als volger door Blogspot. Ik heb je ook niet vermeld bij de verwijzingen van de foto's, moet eigenlijk alsnog gebeuren. Wat een prachtige sjors heb jij ook gemaakt. Maak je ook zo'n grote of kleinere. Groeten uit Haarlem en ik zal voortaan beter opletten.

Miranda zei

eindelijk heb ik weer wat puf om blogjes te lezen en te reageren. Wat heerlijk dat ik dankzij jou en je foto's toch een beetje Vijfhuizen heb mogen proeven! Dikke knuffel van een nog steeds snotterend en proestende Miranda

margaquilt zei

Wat een schattige rode huisjes.
Groeten
Marga